Ini Wilayah Hijau: Bakal Milik mzhany


27 June 2011

Bakal Milik mzhany

 

 

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

 

Alhamdulillah,

semua barang dah clear dari rumah sewa, semua dah ada depan mata nih ha, cuma tak kemas la semuanya lagi.

 

 

Alhamdulillah,

rumah uang diduduki bakal jadi milik kami selepas selesaikan hutang dengan bank kan. ahaha lama lagi tuh.erkkkk tapi Alhamdulillah bersyukur sangat dengan rezeki ALLAH kurniakan ini.

 

 

250620115913

 

250620115914

 

 

250620115915

 

250620115916

 

260620115920

 

260620115921

 

260620115922

 

260620115923

 

 

 

Masih tak habis kemas….tak suka semak mata memandang. tingakt bawah jer yang tak setel algi, nasib baik tingkat atas dah selamat kemaskan. lagipun tingkat atas kan bilik tidur, kena utamakan…;)

 

 

Thank you so much buat AIMA, kerana tolong basuh rumah dan tolong angkut barang juga…

 

 

**nak upah orang je kemaskan barang…hehehe**

Komen
12 Komen

12 comments:

dd dudu said...

hany beli umah ye??
kagumnyee uh uh

Norhafiza said...

alhamdulillah..dah beli umah rupanya..alhamdulillah..takpe, sakit2 dlu bayo skang.. esok2 senang heheh..tahniah hany ya..

fazilzura said...

umh baru kt ner ?

wida said...

rumah sendiri ker hany?alhamdulillah..tak per, kemas sikit2.nnti lama2 siaplah:)

munna said...

aduhai seronoknya.... klu dah beli rumah sendiri aman rasanya....

Azi said...

ooo...hany beli umh ye...seronoknya.,.

Lady D'yot said...

cantiknye umah..

littlehumblelynn said...

hany

LEP berapa yek?

syalinda johari said...

baguih aima tlg ko.. nnt aku nk kontrak dia jugak la tlg aku.. kakakakkaa... nak kontrakkan si shery sekali..

mzhany said...

@dd
huhu sewa makin mahal dd, kalau dpt kuarters, maybe lambat lagi beli nya hihihi


@no
alhamdulillah jugak...


@zura
hihi nanti kiter roger yer zura


@wida
alhamdulillah, tu la wida...slow slow la ni


@munna
a'ah kakmunna, terasa lega sgt


@azi
hihi seronok jugak


@ladydyot
hohoho biasa je nadia,


@kaklynn
hihi hany roger kaklyn k


@syalinda
ahahha ha kontrak jgn tak kontrak;)

mamaaqil said...

anie..brapa harga rumah anie bli?mesti harga mhl ka..yelah..kat selangor..

mzhany said...

@ida
huhu ad ajer rumah murah kat KL ni, kena pandai cari ler. huhu nak buat rumah sendiri mcm mu da, tak mampu kitorang nih..beli je la mana rumah yg murah ni ha, seb baek dapat gok hok muroh ni da...sewa le ning koho mahal.naik sokmo la...