Ini Wilayah Hijau: Steambot @Mardi


01 June 2011

Steambot @Mardi




Semalam,
pergi mentekedarah di MARDI. Steambot MARDI, UPM tuh. dengan BFF hany, NORHAFIZAH.


Lepas maghrib baru gerak pergi, dan stay sampai dia tutup.hihihi tutup nya around 10.30++ macam tuh.okaylah kan duduk sana 2jam++. itupun perut dang sendat dah.


2011-05-31 20.20.26

2011-05-31 21.13.08 tengok si aidid tengak seronok sental tembikai huhuhu


2011-05-31 20.45.25 malam ni budak ni tak buat hal sangat, baik je duduk dalam stroller dia tuh. good boy.


2011-05-31 22.01.22 pasti akan ambil dia ni…


hany,
kalau pergi makan steambot ni, hany selalu nya ambil SALMON dan udang sahaja. tapi malam ni, tak berani ambil UDANG sebab takut sinus datang. so hany hany membaham SALMON sahaja. lepastu gatal, makan guna chopstick hokey. tak hingat…terkial kial kan…gasak la ko.


our hubby,
makannn je lapooor bebenor nampaknya. kitorang berdua la banyak sembang. alkisah dah lama tak jumpa. padahal dekat je. dah NOR ni namanya NURSE, kerja shif kan. susah la nak jumpa.


2011-05-31 21.12.13


2011-05-31 20.46.05makan b, makan…suruh pandang kamera tak layan ok. sombong!


Alhamdulillah,
kenyang. terima kasih Ya ALLAH di atas rezeki MU ini….ameen…
Komen
11 Komen

11 comments:

qasehraihan said...

nampak sedap hany..huhu

Mrs. Adnan said...

hany, buffet sini bape hinggit?? nak try la..

wida said...

sedapnya abc...

munna said...

ABC TU MENAWAN KALBU LAGI2 ADA BANYAK KACANG KAK ATAS TU

qellissa said...

Pernah gak mkn kat Maeps ni..ok lah buffet dia kan..?sedap je tgk ABC tu..dah lah tgh puasa..huhuhu

Hanis MY said...

bestnyaaaa hany! i likee makan2, ala jgn dikaco en hubby tu kalau dia makan hik2...hubby hanis pun cenggitu, ssh tul nk tgk kamera

I am Chipfida... said...

hani, harga masih doploh hengget satu perut ke or dah naek tariff mcm tariff elektrik??

mzhany said...

@qaseh
kak, huhu mcm biasa lah sedap stembot kak...


@mrsadnan
rm19.90 satu kapla. p la try weih...ramai2 sronok owh...


@wida
huhu musim panas skrg ni, yang berais je nampak sedap kan wida


@kakmunna
ahaha tau xpe kan kak, kacang tu la yg besh tuh...


@qelissa
a'ah ok la kan qelissa.hurmmm


@hana
ahah itu ler dia, mana ada layan camera dah, makannn jer....


@chip
harganya masih sama ahah tidak ikut kenaikan tariff lektik...

Diyana said...

olooo..hany..sedapnye abc tu..huhu

ozzy said...

Assalam..

Memang seronok sesekali makan2 dgn keluarga.

p/s nanti singgah ambik tag ye

http://ozzy2u.blogspot.com/2011/06/definasi-cinta-untuk-si-gadis-berkaca.html

Norhafiza said...

sedapnye hany...No ada jumpa gak steamboat kat Sabah ni rege rm28+++ tp Abang takmo makan maka takdapat la nak merasa huhuhu