Ini Wilayah Hijau: Final Piala FA


11 June 2011

Final Piala FA



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


Rasanya,
saat ini dah ada penyokong dari Kelantan dan Terengganu yang sudah berkampung di Stadium Bukit Jalil. yer lah, kebanyakan mereka bertolak semalam, so sampai pagi tadi….berkampung je lah kat stadium kan…


Ha, semalam hany ada mesej orang kampung hany, Pulau Duyong, Ganu. Mereka 1bas datang ke bukit jalil ni, bertolak jam11 semalam, alhamdulillah dah selamat sampai jam 9pagi tadi. Kalau tang bolasepak, lepas tu perlawanan akhir pulak kan, pastinya ramai penyokong. Lepas tu melibatkan KELANTAN pulak kan, for sure la tiket sold out.


Kali ni, melibatkan negeri dari pantai timur, Kelantan dan Terengganu. hany ingat lagi, masa hany kecik kecik, orang duk cakap Kelate dan Ganu ni musuh tradisi kalau bolasepak. Tak sure la betul ke idak.


6-11-2011 11-27-37 AM Kijang bertemu Penyu malam ni…


Paper hari ni, for sure ada cerita pasal bolasepak ni. harus la kan. hurmmm aperpun, semoga tiada insiden yang tak diingini. itu jer harapan nya.


6-11-2011 11-28-04 AM Ketua Pasukan GANU dan Ketua Pasukan KELATE…


**sedang sabar menunggu suami MZ balik kerja…erkkk**
Komen
4 Komen

4 comments:

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

dua2 menang kan bagus..harap korang jgn gado2 ek...personaly PCL sokong Ganu...

jgn bakor..jgn bakor stadium ok!

wida said...

ish..hrp2 x bergaduh lah mlm ni.cukuplah pemain jer yg berentap..jgn penyokong emo pulak

Ena said...

harap x de la kes baling2 sanma sini kan hany..

mzhany said...

@ciklie
hihihi itulah harapnya xde ape ape la.tp tang baling2 tuh kompom ada la ciklie. tak leh buat apa dah deme ni semua


@wida
a'ah wida...harapnya macam tu la...


@ena
ena tang baling tu rasa nya tak leh elak la, mercun tu pun for sure la ada...