Ini Wilayah Hijau: 1st time tengok akademi fantasia 9


12 June 2011

1st time tengok akademi fantasia 9

 

 

dengar cerita akademi fantasia 9 ni, adalah AF terakhir kan? yer la kot, tadi ada dengar aznil cakap. hurmmm…

 

 

dan,

MZHANY buat pertama kali nya tengok AF9ni malam ni, ahaha yang mana malam konsert terakhir kan. itu pun sebab hany nak tengok Hazama. kah kah hany tahu Hazama sorang jer, yang lain kurenggg sangat. MZ siap tanya sapa nama pompuan ni, alaaa mana lah hany tahu, tak layan sangat.

 

 

owhhh,

tiba tiba teringat kan AF1, yang mana masa tu buat di UPM. hany masih lagi belajar di UPM masa tuh. hany ingat lagi, hany nak keluar masa tuh, so nak naik bas UPM yang free tuh. tempat menunggu bas ni betul betul depan dewan besar, dimana AF1 ini dibuat. kitorang nampak la penuh orang… hurmmm kitorang pandang je lah, tak da la berpusu pusu nak join kan. maybe masa tuh AF ni tak glemer lagi kot.

 

 

so,

rasanya sapa yang akan menang ni? tengok ranking tadi, Hazama di tempat pertama undian. hurmmm.

 

 

**yang pasti suka Dato’ Ramli M.S jadi juri. lagi suka dari Ogy & Hattan, sebab Dato’ Ramli M.S komen memang besh, bukan emo menjerit jerit laa**

Komen
5 Komen

5 comments:

naniklang said...

akupun xpernah tgk AF9 ni, asal bukak channel astro n nampak AF9, aku akan tukar siaran lain..mcm xbaper nak in lak AF kalini..
xsure la budak2 nye yg aku x minat ataupun pengajar ataupun pengurusan baru AF kalini yg bermasalah..
contoh tadi, tgk final si saper nama dia Fina kot..
xbaper nak feel la dia nyanyi, mcm baru konsert minggu ke 3-4 je, padahal final tu..
pilihan lagu yg x mantop mungkin??

layan Ong Bak lg masyuk..
bagus gak AF yg terakhir, dah banyak sgt dah budak2 AF kat industri ni..

*peace yo*

Miss Mirror said...

HANY - MM plak...mulanya mcm tak nk layan AF kali ni.. tapi ada sekali tu TERtengok.. terus nak tengok..nk tengok.. last2 sampai ke final TERtengok..hehe

wida said...

masa musim dulu2 tu layan lah jugak..smpai AF4. lepas tu terus x layan

fazilzura said...

emm xyah teka ler.. tgk dr persembahan je dh tau sapo menang , rs nye AF9 PALING X BESH psl ramai yg poyo ..
lg2 plak dok dgr juri YG BUYERS 2 ekor tu , sib baik ado Datuk Ramli MS..

pehtu gimik sume kasi kt hazama , yg lain sume kosong..

mzhany said...

@nani
ahaha sama ar mcm juki, tok besh nye nyanyi, nak tengok ke nih? ahah sabo jer lah. takpe weh ni last ni...


@MM
ahha TER tengok smpai akhir eh mm


@wida
ahaha sama la wida, jarang sgt nk layan af, maybe sbb dah layan maharajalawak kot;)


@zura
betol zura, seb baik ada datp' ramli kan...