Ini Wilayah Hijau: 9Julai: Di sana berkumpul…di sini pun berkumpul jugak…


11 July 2011

9Julai: Di sana berkumpul…di sini pun berkumpul jugak…

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ
9Julai,
mzhany boleh pulak plan nak pergi Lowyat, nak beli laptop untuk sepupu hany. Tak terfikir langsung tentang peristiwa yang akan berlaku 9Julai tuh, padahal sana sini duk bercerita pasal benda kuning nih. then malam sebelum 9Julai tuh, baru teringat, kang masuk KL, tiba tiba tak leh keluar. ahahaha sedar jugak ko hany eh. terus SMS sepupu hany, KANSEL!!!


9Julai, Petang, mzhany pergi ke Kajang, sebabnya teringin nak makan sate. dah petang tu, memang ramai la yang dekat area sate kajang, dekat stadium kajang tuh. seronok pulak tengok orang ramai macam tu. dengan cuaca pun tak panas.


Ada yang bawak baby jalan jalan, ada yang bawak anak anak main dekat playground tepi tu, ada yang datang makan sate;), ada yang datang tengok perlawanan bolasepak, ada yang datang main basikal sambil baring. ha pelik kan…basikal sambil baring;)


090720115963 hah! aiskrim! serbu!!!!


090720115964 ha, nampak tak basikal sambil baring…


hurmmm, Alhamdulillah perjalanan ke kajang smooth jer. tapi masa balik 5,6 trak polis kitorang nampak. mesti dari KL tuh. haishhhh…apa apa lah.
Komen
5 Komen

5 comments:

qellissa said...

Bersih ni menyusahkan kita kan..i pun plan nak g KLCC sebenarnya, tp x dapek..huhuhu

Siti Hajar Masri said...

weekend ni langsung tak keluar..gara2 bersih..

Norhafiza said...

mmm lg syok bw anak2 p padang permainan..leh gak lepas hawa dorang hehe..

ch@ said...

alaaa tak nampak la hany basikal baring tu. jauh benar.

mzhany said...

@qellissa
umm sama la kit aplan terpaksa batal;)


@hajar
hihi duk rumah kan hajar...


@no
a'ah kan no...seronok je nak nak ptg ptg kan...besh


@cha
alaa cha, hany pun tak zoom kan hihi lenkali eh hany amek lagi...