Ini Wilayah Hijau: Wedding of the year : 12.2 Juta?


24 July 2011

Wedding of the year : 12.2 Juta?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Tengah menonton Nasi Lemak Kopi O @TV9,
wow, wedding of the year akan berlangsung lepas raya nanti, dan hany ada dengar majlis pernikahan persandingan ini bernilai RM12.2 Juta ok? 12.2juta beb. wohooo…terkedu hany dengan MZ dengar, terus tak jadi tukar channel ok!
dan majlis itu adalah milik:





Apa tak nya banyak sponsor. fuhhh bertuah badan yer. meh nak senaraikan sikit harga yang disebut ni kat sini:

1) Kasut Jimmy Choo = RM600,000
2) Baju Memey 1jer bernilai RM500,000
3) Barang kemas jer bernilai RM2.8 juta
4) Make up pulak dari Hongkong & Jepun.
(ni apa yang hany dengar dari wedding planner dorang cakap kat nasi lemak kopi O)


wohooo, +- patutla sampai RM12.2 juta kan. barang kemas tajaan Raflesia. Alhamdulillah rezeki diorang kan. harap harap ada la live…ahaha nak tengok baju, barang kemas, kasut huhu bukan nak tengok orangnya ;)


**kasut memey 3kali ganda mahal dari rumah gue…ahahaha**
Komen
10 Komen

10 comments:

wida said...

Oh sponsor..ingatkan budget sendiri smpai juta2..hehe

mzhany said...

@wida
hohhoo yg sponsor tu la yg byk, tp tu lah seronok kan ada org sponsor ni ;)

Princess Nur said...

behnya..dh la si norman bleh naik pelamin 2x huhu

Hanis MY said...

stuju dgn komen wida, memula ingtkan bajet sendiri wahhh cantiknya baju memey tu tapi mahal tak hengat huhu

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Diyana said...

rezeki melimpah ruah..hmm.bestnye ;)

Diyana said...

hmm hany,ape link direct ke entry annas easkey tu eh yg citer psl memey n norman ni eh?cari tak jumpa plak..

Norhafiza said...

hurmmm..No tak minat sgt budak berdua nih since kes dorg..takpe la..dh tuah badan dorang kan...hai, tak jeles ke ex tu hihihihi...

Ardini Humaira said...

bila jimmy choo nak taja kawen dni lak. uwaaa dni nak jugak

fazilzura said...

hrp2 diorg kekal smp akhir hayat