Ini Wilayah Hijau: Selamat berhujung minggu, selamat beristirehat, selamat semuanya…ameen..


02 July 2011

Selamat berhujung minggu, selamat beristirehat, selamat semuanya…ameen..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Selamat semuanya…ameen;)

Sepatutnya, hari ni…ada family day anjuran staff opis hany. bukan officially anjuran ofis la. tapi staf sesama staff yang buat. family day ni diadakan di sungai congkak. tapiiiii, hany tak join. hurmmm bukan sengaja, tapi kami ada hal sendiri. terkilan jugaklah tak dapat join, tapi nak buat camne kan.

Maaflah kawan kawan yer. hany sebenarnya nak setelkan rumah ni. banyak lagi nak kena kemaskan. tak suka la tengok sepah situ sepah sini kan. Lepas tu, ada nak kena pasang lampu la apa la kan. mana mana yang kena pasang, kena tambah, kena tingkatkan tahap security tuh, kena dahulu kan. jadi nya, kalau dah nak buat tu, baik habiskan/setelkan semua nya sekali gus kan. penat pun sekali harung penat.

Dan lagi, kitorang nak rehat, serius penat pindah minggu lepas tak habis lagi, sebab tak dapat rehat cukup, tak dapat rehat betul betul.  

okaylah, semoga semuanya gembira di hari minggu di awal bulan ni. nak shopping ker, nak berjalan kemana ker seronok sikit kan awal awal bulan ni, poket penuh lagi ;)

**nak sambung tidur, ahahaa bye**

Komen
2 Komen

2 comments:

wida said...

blog hany pon berwajah baru yer..sempena pindah rumah ker?

mzhany said...

hihi wida, tak la, tapi kebetulan pulak siap template ni time pindah rumah ;)