Ini Wilayah Hijau: Pemburuan Juara Liga Super


06 July 2011

Pemburuan Juara Liga Super

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Malam ni, pemburuan Juara Liga Super di antara KELANTAN, TERENGGANU & SELANGOR. Semua nya bermain di tempat lawan. Kelantan lawan Sabah, Terengganu lawan Felda United manakala Selangor bertemu Perak. Dek di ARENA@ASTRO menayangkan siaran langsung KELANTAN lawan SABAH, maka kenalah tengok, suami ku ore KELATE, kan tak tengok kena tulah pulak kan…;)

Personally, hany suke jugak tengok bola, sebabnya hany ni ikut ayah hany, suka tengok bola, tengok Wrestling, anak pompuan sorang…jadi terikut rikut sikit perangai ayah, abang kan…hehe dan semakin suka bila mana suami memang layan bola, dan sangat fanatik nak nak dengan team kelate. no wonder lah kan tu pasukan negeri dia. tengok sekarang pun bolasepak Malaysia makin mantop!

Malam ni jugak pemburuan Kasut Emas, bagi Norshahrul Idlan Talaha, dengan 18 gol setakat ni (kelate dah 1 dah skrg).

perlawanan di sabah ni, nampak gaya ramai jugak penyokong kelate nih. macam biasa lah, tak perlu terkejut kalau melibatkan Kelantan, for sure pasti ada penyokong.  TAHNIAH buat penyokong Kelantan.

Tanpa penyokong, mana besh perlawanan kan kan kan…

Komen
4 Komen

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah Hany.. bertuah hubby Hany ada gang tengok bola, bukan senang nak jumpa wife yg mcm ni. Bagus la Hany buat2 entry pasal bola.. at least dpt gak MM menambah info benda2 yg MM agak zero dan selalu abaikan.

Hanis MY said...

hany ni mmg supportive, bertuah en hubby!

mzhany said...

@mm
huhu sebab hany ada minat jugak, then ada lak yang tengok kan, so bertambah la minat nye nih


@hana
hihi kena support suami, kang jap lagi takmoo tengok dia kuor kat luor...hohoho takmoo takmoo...

ch@ said...

sekali-sekala layan bola best, tgk team favourite. tapiii kalau hari2 jemu gak, kesian tgk bola tu di sepak sana-sini tapi tak gol2.