Ini Wilayah Hijau: Naaaaaaaakkk…


12 July 2011

Naaaaaaaakkk…

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

060720115958 haisshhhh tergoda….


060720115959 haaa…tergoda tergoda tergoda…


Set yang dalam gambar ke2 tuh, sangat berkenan ok. sebenarnya set ni ada 6, 2balang tinggi. 4tupperware kecikt uh. so multipurpose kan, boleh buang balang kuih raya, then boleh di gunakan lagi len kali…uiiiiii sangat berkenan ok.


Reason utama: HIJAU;)


Komen
5 Komen

5 comments:

Lelord said...

hohohoho dah kuo dah ek, penah ada yg tahun 2009 punya comel sgt

ch@ said...

nak jugok hany.

kita nak lepas gian, kita beli set ramadhan tu, ada tapawe, bag dgn tumbler.

hahaha, balang kuih tak beli, sebab dah ada orang nak sponsor. suka-suka.

cunnyaaaa.

fazilzura said...

apo lg beli ler.. zr pun suke now kumpul brg2 tuppurware tau ... psl leh byr 2 kali heheheh ..

mzhany said...

@lelalelord
a'ah dah keluar.huhuhu geram tengok kaler dia haishhh


@cha
waaa seronoknyer cha. ha set yang bag ngan tumbler tu . uu besh besh. yang abalang kuih tu pun geram tengok. seronoknye, nak cari sponsor jugak lahhh ahaha


@zura
hihi betol betol kat opis hany pun bleh bayar 2kali jugak. hihi

wida said...

belilah kalau dah berkenan sgt cik hany..hehe