Ini Wilayah Hijau: eh!


08 July 2011

eh!

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Malam ni, MZ balik lambat…dek kerana keboringan, bukak la FB kan, kot kot ada la benda pentingnya.

eh! MZ online? nampak hijau pulak kat bahagian chat tu, tapi tadi mesej dah nak gerak balik. hany pun klik la nak send mesej. sekali keluar pulak mesej yang dah berkurun lama. hany pun baca la betul betul. huishhhh ni memang dah lama punya mesej ni.camne boleh ada lagi nih.

7-8-2011 7-44-53 PM

10 November ok. ahaha dah lama tuh. seingat hany ni 2009 punya nih. kalau tak silap la. yang pasti memang bukan tahun ni. haishh kenapa boleh ada lagi kan. bila tengok mesej ni kan, terus teringat masa dulu.

Masa ni hany station kat JB, so weekend husband la dengan MZ. Masa tu hany join line company, semua number under hany kena tukar simcard. tapi tak tahu pulak yang simkad ni kena tunggu dalam 2hari kot baru activate. yer lah kan kita ni baru jer nikah, duduk jauh…mana tak angau kalau tak boleh mesej tak boleh call.

hany kat JB lak tak ada line internet, MZ kat sini ada la…so sebab risau sangat tak dapat contact MZ ni…send la mesej kat FB, siap subscribe FB msg la. lepas tu tak ada respon jugak, send mesej kat nadia opismate hany, dia ni jenis kaki FB masa tu. ahaha tengkiu dear…then last sekali…terpaksa la tebal muka suruh opismate lain pergi rumah, tengok kan MZ…lelaki laa…bujal. huhu segan tu ada la, tapi dah angau sangat, di tambah risau pulak kan…huhuhu…tengkiu nadia, tengkiu bujal.

ituler kenangan…kekadang kenangan ni kalau diimbau balik seronok tau.  ada kenangan kita perlu simpan, untuk panduan dan ingat di masa hadapan…dan ada kenangan kita perlu lupakan…

Komen
1 Komen

1 comment:

Norhafiza said...

ye la kenangan lama klo kita ingan leh senyum sorang2 kan hany hehe..

No pun terkejut gak bila kwn ato mesej sekali yg zaman perang jepun dlu ada lagi hahaha..