Ini Wilayah Hijau: Oreo Cheese Cake | Brown | Ibu Dhira


19 July 2011

Oreo Cheese Cake | Brown | Ibu Dhira

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


Ha, entri sambutan hari lahir muncul lagi. ini sambutan terakhir sebelum puasa. seterusnya adalah selepas raya pulok. yang dibulan puasa dah di awalkan pada bulan 6 lagi;) in advance gitu.

150720116020 Besday gurl, rini a.k.a ibudhira


SDC13326 Oreo cheese cake, secret recipe


SDC13278 marlia, aina, nadia


SDC13316 aina, fatiha, niza


SDC13341 nadia, fizah, hana, kakmas


150720116022 kaklily, kak azie, filah


SDC13317 isshhh kat mana mana ada si aina nih…kan dayah kan


dan hadiah…


page1

page2

page3

page4


Pelbagai hadiah ko rin, ada untuk dhira, ada untuk ko..huhu dan ada untuk buat kek eh…ha buat tu bawak la jugak ke ofis eh;)

SDC13394 halamak…cerahnya ko edit hany…huhuhu


SDC13395 dhira dah boring, taknak pandang kamera dah.


dan…
gambar pilihan tuan rumah adalah…


150720116024 masa ni, dhira duk hulur tangan nak salam, auntie plak sibuk nak ambil gambar, hihi sian dhira…


SDC13310 hehe baru nak letak muka tuan rumah ;)


**sedap jugak oreo cheese cake, tapi agak muak la..hoho seb baek hany minum jer dan makan kek, kalau la makan berat, mesti tak mampu nak habiskan kek**
Komen
8 Komen

8 comments:

fazilzura said...

wahhh besh nye ado party makan kek ...

wida said...

eh berkenan lah hadiah kaler pink tu..set watsons ker?

Fiza Amran said...

banyak nya hadia teringin nak hadiah banyak2 mcm tue

Hanis MY said...

Tercari cari gambar hang tau seb bek legal nanti wind a haha ngengada betul

Norhafiza said...

waaaah...tetibe daku meleleh...bab2 kek nih mmg xleh tahan deeee haha..

Miss Mirror said...

Happy birthday kpd teman2 yg Hany raikan..

Membalas kunjungan Hany sambil kepala tgh senoneng ni cari template baru utk me"repair" blog I yg buat hal tu sampai skrg tak jumpa2 lg Hany..haha..

IbuDhira said...

mekasih kak ijau and all my friends a.k.a my opismates...kek tu kena sejuk baru sedap ckit makan..kalo tak mmg muakk...huhuhu

Anonymous said...

Elmo:iyer r..kn camera aina,mst la byk gmbar aina =p