Ini Wilayah Hijau: Suara perempuan berbisik kini kembali…tandanya..?


25 July 2011

Suara perempuan berbisik kini kembali…tandanya..?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Tandanya aper? ahaha tandanya dah dekat nak PUASA dan RAYA pulak lepas tuh. sebabnya suara perempuan berbisik Yusuf Taiyoob

Hany ke JJ, sebelum beli apa yang dihajati, jenjalan la dulu, walhal JJ je pun kan, apa lagi yang menarik kan. setiap hari kekadang tu pergi. jalan jalan, eh dah ada KURMA la…a’ah la kan dah nak masuk bulan RAMADHAN…


190720116057 deretan kurma…




page2 beranika bungkusan


page3 ha pelbagai kan sekarang nih.


Teringat, kalau kat kampung, banyak sangat yang jenis timbang kilo tuh. ha yang tu sangat glemer kat kampung. hurmmm yer lah masing masing punya pilihan la kan. eh eh korang sila hati hati yer, sebab membe hany cakap dia ada tengok kurma kat kedai yg kaler biru, ala ala giant tuh. kurma nya sampai dah naik kulat berhabuk ok. jadi sila tengok betul betul masa nak beli yer.


**sedia kan mental dan fizikal untuk berpuasa yer**
Komen
16 Komen

16 comments:

Ardini Humaira said...

jom kita amik mood ramadhan dengan berpuasa sunat ^__^

munna said...

ni wajib ada kalau bulan posa

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hany - MM suka Yusoof Taiyoob yg kaler biru (Safia) tu sbb masih bertangkai.. sedap. Mmg dah mula beli sejak 2 minggu lepas lg kt JJ, mlm2 klu xde apa nk mkn.. mmg mkn tu je la, bertenaga rasa.

wida said...

stok lama kot..tu yg berkulat.
tp kat peti sejuk rumah wida mmg ada sokmo stok kurma..hehe

nisa said...

xsabor nunggu pose..makan kurma...phewww

nisa said...

xsabor nunggu pose..makan kurma...phewww

nisa said...

Kurma paling best makan yang lembap2 gitu..huhuhu

nisa said...

Kurma paling best makan yang lembap2 gitu..huhuhu

fazilzura said...

eh somi suke beli kt area masjid jamek ...

Norhafiza said...

kihkihkiih...igtkan sore antu mane tadi...

ye la kan...sekejap je dh nak pose...No suka kurma yg xmanis x campo ngan gula...yg murah2 tu dorang campo gula la dalam huhu..

littlehumblelynn said...

x sabar nak puasa kan.. :-)

deAnza-wAnda said...

huuu.... x sabo nak puasa kak...

mzhany said...

@dni
huhuhu bagus tu dni,akak baru jer habiskn ganti hihihi...


@munna
a'ah kan kakmunna...


@mm
ha yg safia tu mmg siap dgn tangkai lagi kan, and yusus taiyoob ni segar segar je produk dia kan...


@wida
maybe la wida, tapo kesian la org buat mcm tu kan. stok lama tu kenapa nak jual lagi...haishhh


@nisa
yezza tak sabor kan. eh nisa sama dgn hany suka yg lembap2 tuh...nikmat jer kan


@zura
ooo area situ byk eh zura?


@no
ye ker no? serius hany taktahu. camne dorg campur gula tak tahu la...gaul sekali ker....


@kaklyyyn
a'ah kaklyyn tak sabar sgt;)


@wanda
yes dear mmg tak sabor kan...

ch@ said...

kurma madu yukta. kita seorang je hany, nak habis pun setiap hari dok makan tak kira masa. hahaha. puasa ni nak kena beli lagi. sedap.

mzhany said...

@cha
tp betul la cha, tak kira masa kan, sedap dimakan...

sW33tdARLiNG said...

dah start kuar iklan kurma dah... hehehehehe