Ini Wilayah Hijau: Yang join


04 July 2011

Yang join

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ
Okaylah, tutup lah penyertaan. walaupun hanya beberapa orang je yang join. tak per tak per, kita buat slow slow punye GA. tapi banyak kali. hehehe hadiah pun “slow slow” ahaha. pandai pandai jer.

Jawapan nya adalah :
1) HIJAU
2) 9 Sya’ban 1430H
3) Tom Grey

semua jawapan ada di tulis direct di blog ni, ha tu tab kat atas tu lah tempatnya, about tuh. cuma kena klik kat situ jer ha. dan yang join adalah

5) PCL
8) Azi
10) wida
11) Lelord


semua nya diterima lah, walaupun ada yang tak cukup syarat, hany suruh tinggalkan komen dan email, tapi beberapa orang jer yang tinggalkan komen dan email, yang lain semuanya tak tinggalkan email. okaylah, nanti nanti hany bagi keputusan.


**hurmm kalau cenggini jer yang join, tak boleh buat dah la len kali;)**
Komen
9 Komen

9 comments:

Norhafiza said...

harap2 tersangkut la kali nih hehe..

Hanis MY said...

laa hany buat GA ke hana tatau pun, kalau tak sure dh join, wiken lpas tak smpt nk bw huhu busy...

mzhany said...

@no
ameen;)

@hana
hehehe takper takper, nanti hany buat lagi...

kella said...

hany! kita tak sempat nak joing ni! sebab baru buka belog ini pagi! baru tengok semua ni! offfo... terlepas sudah!! maafkan diriku ini ya hany!! hany jgn merajuk.. insyaAllah next time kita join pulak!! cheers ya hany.. =)

Lady D'yot said...

kurang promosi la..hehe..tau2 je dh tutup pnyertaan. ;p

mzhany said...

@kella,
xpe xpe..ada rezki buat lagi la nanti


@ladyD
huhu khas utk yg masuk ini blog...so siapa yg perasan tu dan teringin nak join sempat la kot...heheh

fazilzura said...

ala no hal ler.. wat le lg lain kali ye

Azi said...

hany bukan yg lain2 tu xnak join tp sbb dorang rasa chances nak menang tu nipis kot. Ramai yg jawab betul...

mzhany said...

@zura
huhu ok nanti join tau


@azi
umm memang semua jawab betol, sebab jawapan memang dah terpampang kat situ. pemenang secara cabutan laaa...