Ini Wilayah Hijau: GNC LiveWell : saya dah redeem


12 July 2011

GNC LiveWell : saya dah redeem

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Ha, selepas register di FB GNC dapat email, then boleh la pergi redeem di GNC. hany pilih untuk redeem di GNC, Mines shopping fair, seri kembangan. sebabnya dah alang alang pergi sebab nak beli laptop sepupu hany tuh.
Hany pilih, SLING POUCH RED. hihihi ntah kenapa pilih yang ni, sebab barang hijau tak de kot;)

100720115969 tu dia hadiah itu.

ahaha, MZ terus rasmi ok barang yang di redeem tuh. Nasib baik senang jer nak redeem nya. pergi tunjuk jer email yang kita dapat tuh. ada kod kat situ. mula mula duk ingatkan, mesti pihak GNC ni akan pujuk untuk jadi ahli ker, beli barangang GNC ker, pastu baru dapat redeem kan. tapi rupanya senang sajer, tunjuk then terus dia bagi barang yang telah kita pilih.

tengok tengok, pouch tu berharga rm29.00. hurmm okay lah kan, tapi nak harapkan kitorang beli, pasti lah tak kan. ahahaha, terus MZ bukak tang tang tu jugak, then terus guna.okaylah tu.

thank you GNC.
Komen
3 Komen

3 comments:

fazilzura said...

waaaa daku x redem lg lew

Siti Hajar Masri said...

mls nk g redeem..sp nk g kirm leh?..;p

mzhany said...

@zura
ha zura p redeem p...hihi


@hajar
hihihi kena carik org la kirim skali ;)