Ini Wilayah Hijau: Khairul Fahmi, Team Harimau Malaya, TAHNIAH…


28 July 2011

Khairul Fahmi, Team Harimau Malaya, TAHNIAH…

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Sepertimana semua ketahui, MALAYSIA kalah dengan SINGAPORE. 6-4. haishhh, macam macam perasaan ok. emo ok emo. sangat emo!

tapiiii,
tetap BERBANGGA dengan TEAM HARIMAU MALAYA. kerana dah sampai peringkat ni kan. well jangan la kutuk kaw kaw ok. memang sakit hati bila tengok perlawanan yang mana pertahanannya agak rapuh kan. ok tak perlah lupakan semua tu. benda dah jadi.

sangat BANGGA jugak dengan Khairul Fahmi Che Mat, permainan dia sangat lah superbbbb malam ni. kan kan kan, setuju tak? berjaya selamatkan daripada singapore dapat gol ke2, masa sorang lawan sorang tu. ahaha sempat lagi kuis walaupun dh tergolek jatuh kan. TAHNIAH.

semua orang macam risau jer fahmi takleh fokus, since kes dia dengan tunang dia kan, tapi dia buktikan dia tak terganggu gugat pun dengan menonjolkan aksi yang sangat mantap.

dannn,
bengang dengan pemain Singapore, banyak berlakon. konon dalam sidang media, takkan melengahkan permainan…haishhhh.


aperpun, TAHNIAH buat pemain MALAYSIA.


**kalaulah SHAFIQ dan NORSHAHRUL ada malam ni, pasti menjadi kan**
Komen
6 Komen

6 comments:

r.i.t.a said...

daku pom suke KFCM perform smlm... walo pun xmenang smlm, tak kesah. nak marah kt sarbini jugak sbb byk bolos...oppsss..nnt hany marah plak...heheh...

mzhany said...

@rita
ahaha aku pun marah jugak marah sbb tak turunkan fahmi masa lawan kt singapore...hohoo

r.i.t.a said...

katenyer injured time lwn kt singapore.

apak cikidong said...

tanya sama pokoooookk... apa sebab goyyyaaang... hanghanghangg...

~Bila Diary Berbicara~ said...

ar tu lah psal...aku mag 'hanging' tul lah tgak bola smlam..lg 'hanging' dgn plyer singapore tu..sekejap2 skit, sekejap2 sakit.aiii rasa mcm nk pijak2 je...

tp 'tabik spring' gak lah dgan si fahmi tu..kalu dia xder semalam lg teruk harimau malaya kalah kn...(

Diyana said...

diyana plg geram dgn keeper spore.tak psl2 pegang kepala kunun sakit, ade rs cam nak ketuk bior kasik sakit btul2..memang spore pun main lawa, tp suma aktor terbaek.nyampah btui.