Ini Wilayah Hijau: ANNISSA…akhirnya…


21 July 2011

ANNISSA…akhirnya…

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Akhirnya,
SHILA dah kena tangkap. Polis dah tahu dah semua nya. hurmmm ANNA nampak sedikit kecewa lah. dia tak sangka kawan dia tuh khianati mereka. yerlah dia kan memang percayakan kawan kawan dia. sedikit pun dia tak pernah menaruh syak wasangka pada sahabat nya itu.

Shitto la, baru kejap jer, dah iklan..haishhh potong betul la, hadeiihhh. mungkin minggu ni last la nih, lengah lengah kan masa la.saat yang ditunggu, for sure ANNA akan tahu rahsia BALQIS & arwah suami nya tuh. mestilah SHILA akan bagitahu kan…

ZAIRI datang berjumpa ANNA di pejabat, then dia bercerita akan apa yang SHILA telah lakukan pada dia. ANNA mintak supaya ZAIRI kembali bekerja di syarikat dia. SHILA yang duk dalam lokap tu,a syik bermimpi si ZAIRI datang nak bunuh dia. hohoho nightmare la ko yer…Pastuh jap lagi gila la, duk menjerit sorang sorang jer kan.

Pengalaman owh si faradhiya ni, berlakon dalam lokap la,kat hospital laaa, siap berbalut dalam baju yang untuk orang gila tuh, tangan terikat ke belakang tuh. hurmm…

owhhh,
ANNA di minta untuk jumpa peguam mengenai wasiat yang di tinggalkan FARID. hohoho, akhirnya akan kantoi la dek kerana peguam tak dapat bacakan wasiat kerana waris tak cukup. then ANNA pun bertanya:

“siapa lagi WARIS yang tidak datang”

“Puan BALQIS, isteri kedua EN. FARID bin ISHAK”

danngggg…guruh kilat berdentum, marahnya ANNA. okay, jangan lupa, KHAMIS malam jam10.30 TV3.

eh apsal ko eja BALQIS, Q hany, dia tulis K…

**eh korang tengok tak persembahan NING, SHILA & JAC masa di APM, fuhhh mantap, suara pun mantap**


ANNA : Fiza Elite
SARA : Aida Aris
BALQIS : Rozita Che Wan
SHILA : Faradhiya
FARID : Zamarul Hisyam
KAMAL : Eizlan Yusuf
ZAIRI : Zain Saidin
Komen
8 Komen

8 comments:

wida said...

mkin best ni..dah lah si anna tu sanggup susu kan anak tiri dia sendiri..

mzhany said...

@wida
a'ah wida...kesian nya la hai...hadeiii emo weh emo.

Siti Hajar Masri said...

kita pun tgk gak..tp mcm sekejap je cerita ni..mesti anna kecewa giler..

ch@ said...

taktau la mcm mana kalau kita kat tempat anna. pasti kena tunggu ini malam. hehe.

leyzajamil said...

nak gak menyelit..dlm cite ni watak anna lakonan fiza elite yg terbaek..dia la tunggak utama cite ni, kira heroin la..sy suka tgk gaya lakonan dia, cool je muka, penampilan dia pun very awesome!! rugi laki dia ceraikan dia dulu..

azie said...

hany..tq update..last week tak sempat nak tgk...budak2 lambat tido..jenuh nak nunggu dia org tido huhuhuhu..harap2 sempat la tgk ari ni

azie said...

hany..tq update..last week tak sempat nak tgk...budak2 lambat tido..jenuh nak nunggu dia org tido huhuhuhu..harap2 sempat la tgk ari ni

mzhany said...

@hajar
ha'ah kejap jer cite ni habis kan hajar, huhu sbb tertunggu tunggu kot.


@cha
ha cha jangan lupa tengok yer malam ni


@leyza
a'ah kan mmg dia berjaya la bawak watak anna nih. sgt wanita korporat kan kan...tak seksi sgt la dressing dia tuh kan


@azie
huhu kak azie jgn lupa tgk malam ni tau, dah episod akhir rasanya malam ni