Ini Wilayah Hijau: Bila MZ sidai baju ;)


15 July 2011

Bila MZ sidai baju ;)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


Owhhh,
MZ tengah MC sekarang nih. 3hari. hurmmm doktor cakap ada infection kat paru paru…pastu batuk pulak. hany rasa ni mesti sebab sekarang kan jerebu kan. MZ pergi kerja dengan motor, memangla dah pakai mask, tapiii ntah laaa…

So, sepanjang MC ni, MZ hantar hany pergi kerja, hehe seronok pulak, bukan senang nak suami hantar dan ambil nih kan. semalam, balik kan…tengok baju ada di sidai kat luar.huhu seronok owhhh. MZ dah tolong basuh baju. suker. weekend ni kurang la sikit beban kan.


140720116017 tak kesah la tunggang langgang pun kan…janji dia tolong.
dah cukup bagus dah tu.


bak kata ahkak geli, tak apa lah suami tak romantik sangat kan, janji boleh tolong buat kerja rumah kan…alhamdulillah.
Komen
7 Komen

7 comments:

Hanis MY said...

betul tu hany sama je dgn hubby, tak kisah jugak malah seronok bila hubby tlg kan...biasa la lelaki asal tersidai sudah tak kisah cemana rupanya susunannya hik2

fazilzura said...

heheheheh betui2, xkisah le hany...janji dia ikhlas membantu ... (tu lum tgk dia gantung bj2 baby...entah cmner ghupe nye ye)..

** kene infection ? aduyai risau, zr pun g kejo naik moto huhuhu

アヌム ちゃん said...

asal baju kering je..xkesah la sidai cmne pun..heeee

アヌム ちゃん said...

cpt2 sembuh ye :)

ch@ said...

belasah je, jgn ditegur hany. biarkan. jgn jadi abi, lps kita tegur smpai ni tak jmr baju, dia cuci je. punya mls nk tggu tu yg dibelinya mesin auto. layankn je la. tukang sidai ni yg mls sbb blk keje dh letih.

syalinda johari said...

Zuki mmg rajin weh.. tak pa lah tunggang langgang pun dia sidai..asalkan kering baju2 tu.. semoga Zuki cepat sembuh.

mzhany said...

@hana
a'ah kan hana, seronok bila hubby tolong, maknanya next time boleh la dia buat lagi kan ahahha...


@zura
hihi tu la zura, teringinnnn sgt ni nk tgk...ada je jap lagi baju baby tenggelam tak kena panas dek susunan haru biru;)

sebab jerebu rasanya ni, ntah la zura, dah pakai mask dah ni...eh zura hati hati yer...


@hanum
a'ah kan janji kering hihi tq tq tqhanum


@cha
a'ah kan cha. ok ok hany tak tegur pun, hany amek gambar, MZ tengok jer...hihihi


@syalinda
weh skrg aku brani suruh zuki jemur baju sbb tak de jirang yang seksis you, kalau dulu aku jer yang sidai...tq weh...