Ini Wilayah Hijau: 1st GA For BELOVED Followers Mutiara NoLan


29 March 2011

1st GA For BELOVED Followers Mutiara NoLan

 

 

 

Again,

join GA. dan again buat di blog Hijau kesayangan ni, sebab nya? senang jer…TAKYAH LETAK BANNER kat SIDEBAR. jadi hany suke, tak slow kan loading blog. kalau ada kena letak banner, hany buat di blok GA hany.

 

 

Kali ni, di anjurkan oleh seorang ibu bernama Norhafiza, syarat dia senang sangat, just jadi follower dia, dan buat entri jer. thats all, nak tag ke tag…terpulang!

 

 

Picture1

tapi hany tetap nak TAG: AsfalizaMamaAdam ;)

 

 

 

nak join GA nih? jom kelik laju laju laju ke blog NO nih

 

 

--> KELIK SINI <--

 

**mood join GA kembali nampaknya;)**

Komen
3 Komen

3 comments:

Norhafiza said...

terima hany sudi gak join ga No ni hehe..No doakan semoga nama hany melekat la ye..

qasehraihan said...

gud luck geng..hehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/bila-sebut-indon-apa-yang-anda-fikir.html

mzhany said...

@no
ameen masin mulut no ;)


@qaseh
tq kak