Ini Wilayah Hijau: ~GIVEAWAY SEMPENA 27 TAHUN~


18 March 2011

~GIVEAWAY SEMPENA 27 TAHUN~




Kali ni nak join GA...
Tapiiii, kenapa buat entri di blog nih? kenapa? kenapa dan kenapa?


hehee,
sebab nak tolong war war kan akan GA nih. ini adalah GA opismate, juga member blogger...iaitu mama Adam a.k.a Asfaliza...GA ni juga sangat senang. dan yang PENTING, tak der tampal banner kat sidebar...so sebab itu yang hany senang hati buat entri di blog hijau ini.


juga tak wajib follow, TAK PERLU TAG orang lain, takde banner. Hanya buat ENTRI pasal GA nih jer. ha senang kan? kan? kan? kan? kalau tak senang lagi...ummm ntah tak tahu cakap lah ;)


Tarikh Tutup: 29Mac2011
Hadiah : utk 3orang


ok,
kalau nak join jom klik laju laju...laju laju klik tau...laju laju...;)






**buat entri GA mcm GA sendirik jer;)**
Komen
5 Komen

5 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah!!!! Takyah bubuh banner?? Bagus nih! Nak jenguk jap lg. Thanks Hany..

Norhafiza said...

uih..senang dan ringkas je kan..yg penting takyah tag2 org..wokey nnt No wat entri senang2..tq hany..

~aSFaLiZa~ said...

hahahhaha!!! ok lulus

Oasis said...

Wow...suka..suka. Apa hadiahnye? Hehe. Mata duitan tak wadi nih? Hehe

qasehraihan said...

wah best gak ni..haha
gud luck smua..