Ini Wilayah Hijau: Sedih


23 March 2011

Sedih

 

sebab set periuk yang dah di aim…telah SOLD OUT!!!

 

 

sedey

 

 

sedey

 

 

sedih

 

 

sedih

 

 

sedih tau…

 

 

ishhh sedihhh…

 

 

a_green_cartoon_smiley_face_crying_with_a_sad_expression_0515-1009-1601-2654_SMU

 

 

sedih….

 

 

Sampai je tempat display set periuk tuh, tiba tiba tengok dah takde…yang ada set yang tak berapa berkenan di hati. serius, tiba tiba mata bergenang je…seb baik tak tumpah…bergenang jer…sedih sangat, sebab sangat berkenan dengan set periuk itu.

 

 

 

Petang nih taknak masak sebab sedih…TAPAU je lah untuk makan malam nih…

 

 

 

;(

Komen
16 Komen

16 comments:

SHAFIDA said...

alallala....siannya hany....set periuk apa yang berkenan tue...kedai alatan dapur lain adalg..pi survey kat lain plk...

Mrs. Adnan said...

alolo..apsal sedih sangat ni? set periuk semua sama la hani..beli asing2 pun takpe..

Ena said...

alahai...
sampai camtu seklai yeh hani..

kella said...

hany... ku tahu perasaan mu... aku jua tidak berjaya... entah di mana silapnya.. huuuu

fazilzura said...

lor cedih psl periuk ker?
aduyai lalink... try crik tmpt lain , kut2 ado ker kan

mamaaizara said...

set apa yg berkenan sgt tuh hany, faham sgt perasaan hany sbb azi pn pernah berkenan satu2 barang pastuh bila nak beli dh xde...sabar ek

Oasis said...

hurmmm...tak leh masak la kalau macam ni. Periuk alat masak yang penting kan..?

Tapi ni memang alasan terbaik untuk makan di luar. Hehehe

mzhany said...

@shafida
takde la fida...uuu sedey


@mrs.adnan
alaa mega tak sama...sbb set ni murah dan sesuai dgn dapur umah hany


@ena
ye ena frust sgt2 nih


@kella
alaa kella maafkan daku yer sbb mempengaruhi kamu ;)


@zura
mungkin di JJ lain ada kot zura..ummm kena try weekend nnti...


@azie
ha frust kan azie kan kan kan...


@oasis
wadi, tengkiu idea kamu sgt besh ;)

ardinihumaira said...

pempuan kan.. hehe... dni lak ado kenan set cawan.. ado rama2... tapi dah habis.. ingat nak hadiahkan bakal mertua.. sekali tak ado huuu

mzhany said...

huhu sedihkan dni...akak ni frust lagik nih...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Set periuk apa tu Hany? Asal jgn salah beli rice cooker mcm I, yg buat nasi cepat basi dah ler..

Ida_Iara said...

aku pun sedey..sbb nak beli periuk baru hubby tak kasi..dia kata aku bukan rajin masak hari2 pun..
uhuhu..:(

tapi dia tak tau..sebelum ni asyk masak guna periuk yg sama aje smpai dh takde telinga periuk tu (tangkai pemegang dh patah..uhuhu..sadis!!)

agaknye kena tggu periuk kat umah bocor dulu baru kasi angkat baru punye kut.

anggun said...

alololooo..siannye dia...pi la rembat tmpt lain hani..BTW slm perkenalan ye dr anggun..suke masuk kelas tuition hani (tutorial ler tu)..hehehhehe..

Lady D'yot said...

kalau tak dapat apa yg kita idam-idamkan sangat mmg sedey giler..even kdg2 benda simple je pon..sabar ye~

mzhany said...

@mm
nanti hany buat entri psl periuk yg berjaya buat hany nangis tuh yer. eh apsal rice cooker tu jadikn nasi basi...ishhh


@ida
weh, sadis kan duk guna puyok hok same je kan. ahaha lelaki mmg gitu kot dia taktahu proses memasak. yg dia tahu eh dah ada makanan dlm pinggan utk di makan...hohoho

sabo weh...mu kena mujuk kuat sket ;)


@anggun
tak sure la tempat lain ade ke tak. nnti weekend ni la nak pergi mencarik. eh anggun bagilah link blog, boleh hany terjah jugak...


@lady
a'ah betol...ni la jadinya bila berkenan tak amek terus. hoho tp kalau duk amalkan berkenan je amek terus, parah jugak tu ;)

Norhafiza said...

alooo...sabo ye hany...muga2 ada stok baru lak masuk tu nnt..cuba hany servey kat lain pula mn tau ada kan..sabo ye...