Ini Wilayah Hijau: Update perihal MZ


09 March 2011

Update perihal MZ

Hurmmm,

Alhamdulillah…setelah 2 hari berturut turut terpaksa berkejar ke hospital, MZ semakin beransur pulih. tapi MZ masih tak dapat pergi kerja.

 

260220114952

 

 

For info, kerja ofis kan, haruslah kena duduk je mengadap pc tuh. sekiranya MZ masih pergi ofis, maka akan sakit la MZ, kata BACK PAIN kan.

 

 

hany fikir fikir, then hany cakap la kat MZ, rasanya sebab kitorang pergi main ATV kat PD hari tuh. tu kot penyebab nya…ATV ni kategori sukan lasak jugak. hany pun join…memang penat jugak la kan…

 

 

3-1-2011 9-28-28 PM

MZ yang sangat enjoy ber ATV ;)

 

 

dan,

MZ dah pergi KPJ KAJANG, tapi kan doctor kat situ cakap takde apa apa, ALHAMDULILLAH…tapi doctor suruh MZ jumpa psikiatri…huhuhu…

 

 

dan, lagi 2minggu MZ kena follow up di KPJ KAJANG tuh. tapi selang 2hari which is hari jumaat, terus MZ sakit lagik. kitorang rasa sebab tak betul betul rest. seriusly, even malam, kadang2 jam  3pagi pun MZ kena bangun untuk support kerja.

 

 

bukanlah merungut kan,

tapi time tengah sakit ni kena consider laaa…masa MZ tak sakit, MZ tak pernah pulak merungut or tka buat even tengah malam ke, subuh hari ker. dia bangun buat kerja. ntahlah…hany malas la nak komen or bebel kan, nanti ada lak yang cakap dah itu kerja, dah itu tugas…

 

 

**jangan risau, “aktiviti malam jumaat” BUKANLAH penyebab MZ back pain…ahahaha! apak apak, jgn melencong yer;)**

Komen
8 Komen

8 comments:

apak cikidong said...

hihihihihihihihihihihihi... WORKOUT kuat sangat tu laaaaaa.... lembut2 skitt.. ekekekekkekekekekek ahahhaahha sudah!

Hanis MY said...

semoga cepat sembuh ye...eh kenapa pulak kena jumpa psikiatri huhu,
haduii sempat pulak hany berlawak2 di akhir entri heheh....

mamaaizara said...

azi seminggu lepas sgt pinggang rupanya kencing kotor..now dh ok...

fiqkbe said...

semoga MZ cpt sembuh =)

Norhafiza said...

No doakan MZ tak apa2..tp betul gak hany, kadang2 time ni la kita nak rest kan?..harap tabahkan hati ye hany,,,

mzhany said...

@apak
ahaha mane ade workout kuat sgt hohoho


@hana
ha itu le, takde kaitan kan kan kan...


@azie
ooo kencing kotor pun bleh sakit pinggang eh..umm mcm tu yer


@fiq
tengkiu fiq


@no
ha mmg no dia nk suruh rehat kot ;)

nani said...

oo blakang juki sakit lg ek?
sabo yer juki n hani..
dulu masa uni, kitorang sume mmg kesian sgt2 kalau penyakit tu menyerang dia..
tp yg peliknye, dokto pun xtau ape masalah dia ek?

nani said...
This comment has been removed by the author.