Ini Wilayah Hijau: Musang??? ye ker nih?


28 March 2011

Musang??? ye ker nih?

Di suatu petang,

hany pusing ke belakang dan ternampak akan satu lukisan kat whiteboard. lantas hany pun mengajukan soalan…

 

 

“eh tu binatang ape tuh?”

 

 

hany tak tanya direct pada sesiapun, just random, kot kot ada yang jawab. sebab masa ni berada di openspace. tiba tiba ada yang menjawab.

 

 

“tu musang la”

 

 

“ha MUSANG???” dengan nada terkejut besar.

 

 

Semua yang berada di situ terus pusing ke belakang untuk tengok MUSANG yang dikatakan itu.

 

 

2orang gelak terbahak bahak dengan suara garau.

1orang lagi menyampuk…

 

 

“aku rasa nak anjurkan rombongan ke zoo lah, dan ko adalah peserta pertama untuk tengok rupa musang”

 

 

hahahaha, semua gelak besor termasuk yang cakap itu adalah musang.

 

 

250320115155 nampak tak musang?

 

 

250320115156 inilah musang yang dimaksudkan….MUSANG ker???

 

 

 

ahaha, MUSANG kah itu???

 

 

 

**whiteboard tu untuk update kerja…biasalah budak budak kreatip memang macam ni kan;)**

Komen
7 Komen

7 comments:

wida said...

x ada rupa musang pon..hehe

Diyana said...

hehe...musang berjanggut

http://siahsekeluarga.blogspot.com/2011/03/telekung-jersey-ga.html

dyea irdina said...

comel musang dia...

mzhany said...

@wida
ahahah a'ah wida takde rupa musang langsung kan


@diyana
huhu musang berjanggut kah?


@dyea
ahaha xde rope musang pun kan...

Hanim Mahali said...

hahaha... musang ke tu...? sakit perut tahan gelak....

Norhafiza said...

hahahaha...musang spesis planet mn ni hahaha...

mzhany said...

@hanim
ahaha ituler hanim...


@no
aaha agaknya planet of the ape kot;)