Ini Wilayah Hijau: ICEROOM


02 March 2011

ICEROOM

Setelah sekian lama, hany teringin nak ke Iceroom nih, akhirnya minggu lepas, hany berjaya la jugak.huhu tapi Iceroom di PD la. plan nak ke Iceroom bangi tuh…tapi sampai plak Iceroom PD…ahhh layankan ajer…

 

 

Bersama membe opis MZ, kitorang ke Iceroom…hurmmm yang apsti memang hany suke, sebab bangunan nya dari luar lagik dah HIJAU ok, masuk dalam pun HIJAU…ahaha

 

 

260220114958 menu nya panjang…konsep hijau putih..cantik;)

 

 

260220114959Green tea blablabla…ahaha tak hingat namanya…

 

 

260220114960spageti ayam…

 

 

260220114961spageti daging…

 

 

 

nampak tak spageti nya?

lain kan dia nye kuah dari yang selalu kita buat or makan kan. ahaha sian MZ…dia tak leh terima owhhh spageti nih. sian lak…nampak kekecewaan dari muka nya….ye lah…dengan tengah lapooo, tetibe dapat makanan yang…ummmm…

 

 

sebenarnya,

ni lah kali pertama masuk Iceroom kan, so tak tahu la nak order apa….tanya la membe MZ tuh, dia pun sama 1st time masuk….tapi memang habis la makan…dah lapo kan….

 

 

MZ cakap, makanannya boleh la….tidakla sedap sangat…huhu mungkin sebab spageti tuh rasa nya lain macam….dah la daging yg MZ dapat tuh, keras…lagik la tensi kan…sabor je lah….

 

 

**b, next time kite g iceroom, makan isecream je, kita try yang durian lak k**  

Komen
11 Komen

11 comments:

Norhafiza said...

tang aiskerim begitu menggoda ooohhhh...

LyNn HaMzAh said...

lynn pergi last week pun order ice cream jerk...x pernah try lagi makanan yang lain...

munna said...

wah! ramai dah bloggers yg pergi iceroom ni... nasib baik jauh kalau dekat kat munna pun teringin nak pergi

qasehraihan said...

wpun lain dr spageti tp nmpk sedap..

ardinihumaira said...

menyelerakan.. terliur suda :D

kella said...

hany ni asyik pegi tempat makan yang best best je la... huhhhh..jeles ler weh..

Liza said...

ice room nie dessert yg best, yg lain tu biasa2 jer

Bazilah said...

aik ade spageti? ingatkan jual ice cream je..ade je kedai ni kat depan rumah tapi tak penah pegi huhu

mzhany said...

@no
ha yer sgt menggoda eskrim nya


@kaklynn
ooo itu le kaklynn ni tgh lapo sgt nih


@kakmunna
huhu sy ni teringin dan tambah teringin sbb hijau ;)


@qaseh
heheh nmpak sedap rs boleh thn je la ;)


@dni
ahaha dni mmg menyelerakan sbb alpoo sgt time nih


@kella
ahaha ni sbb join dorg dorg nih kalau tak akt rumah jugak makan


@liza
oo mcm tu eh, maklom ler 1st time pergi


@bazilah
ha itu le pasal...hany pun igt mcm tuh...

wida said...

sedapnya aiskrem..
nape spageti cam mee goreng jer

ch@ said...

agaknya main cost dia ice-cream so ice-cream je la yg yummy-yummy.spegetti tu macam mi goreng basah pun ada.