Ini Wilayah Hijau: Pekerja Cemerlang! Cemerlang ker???


29 March 2011

Pekerja Cemerlang! Cemerlang ker???

 

 

 

 

Mula mula,

nak bagitahu…hany tak pernah dapat anugerah pekerja cemerlang nih, ahaha layak ke nak dapat? ;)

 

 

Bermula sabtu,

tekak hany peritttt sangat, then rasa nak telan tuh sangat susah! macam ada benda yang tersekat. Ahad pagi, kahak dah bernanah dan berdarah. Shottt!!!!

 

 

Isnin,

macam biasa ke ofis. tapi masih sangat susah nak menelan. dah rasa ni pasti TONSIL nih. mesej member nurse hany.

 

 

“tonsil kalau dibiarkan lama2, bahaya tak?”

 

 

dapat jawapan dari dia TAK BAHAYA. ahaha terus lega, then, isnin malam paksa jugak diri ke klinik. sebab risau kot kot infection ke ape ke kan.

 

 

ramai sangat orang kat klinik, masuk je bilik, tengok doctor tengah baca history hany, hany sengeh, doctor pun sengeh. doctor cakap hany nye cerita panjang sangat. ahaha memang la selama +- hany 5tahun kerja kat sini, history hany memang di klinik tuh.

 

 

dingdongdingdong, blablablablabla….memang TONSIL hany dah membengkak, agak besar jugak.

 

 

then,

sebelum berlalu doctor tanya,

 

 

“U nak MC tak”

 

 

“no need doctor, thank u”

 

 

pastuh keluar,

tiba tiba terfikir, sejak bila pulak ko pandai ko tolak MC nih? biasa bukan main ko mintak MC dengan doctor kan? cisss cisss…

 

 

280320115201 salah satu ubat

 

 

 

**Cemerlang kah????**

Komen
5 Komen

5 comments:

bonda dadif aka akish said...

sgt cemerlang...ssh tau nk jumpe org tolak MC..

ekekekekek

=)

Lady D'yot said...

cemerlang..hehe..tahniah~

munna said...

cemerlang dan berdedikasi sungguh hany ni... kak munna klu tak teruk mmg jarang apply cuti...tapi kalau anak yg demam mmg minta cuti kesian kat anak...

ardinihumaira said...

wahhh bertuah kompeni akak tau :)

mzhany said...

@bondadadif
huhu, ntah tak terasa lak nak MC;)


@LAdyDyot
hohoho...


@kakmunna
umm mungkin sy pun tak rasa teruk, tu sbb sy tolak kot. hehhe


@dni
hoho ameen, semoga betul2 bertuah, dan akak pun bertuah