Ini Wilayah Hijau: Hadiah buat Tom Grey


02 March 2011

Hadiah buat Tom Grey

Sebenarnya,

dah lama MZ nak belikan hadiah buat Tom Grey nih, ding dong ding dong, akhirnya weekend baru ni berjaya la menghadiahkan secoet barang buat Tom Grey nih….

 

 

suke benau MZ….

 

 

260220114964

Sebelom

 

 

260220114967  Selepas…

 

 

 

ha,

inilah hadiah buat Tom Grey. Led lamp. ok lah kan, MZ beriya nak tukar sport rim…umm takperlah tukar led je la…hehehe kan sport rim makan ribu plak kan…ahha dasar kedekut ;)

 

 

ummm,

bila mamlam cantik la sebba nampak jelas led nya…time siang ni tidak nampak sangat…

 

 

so, Tom Grey…hepy hepy lah yer…jeles tau, Tom Grey dapat hadiah, hany pun tak dapat ;)

Komen
7 Komen

7 comments:

Diyana said...

hany,brapa ratus eh lampu led ni?memang ade jg ckp kat suami nak tukar utk personanye..tp tk pegi survey lg pun harga.

Norhafiza said...

wah..dh luka lens ye (hahaha mcm mata lak)...Abang pun teringin nak mekup kete dia tp tak sempat lagi..mau 2minggu gak klo nak tuko cat...mmm tgu cuti panjang la nampaknye..

munna said...

wah! makin bergaya En. Tom Grey tu....

ardinihumaira said...

dni gak tak leh nak tuka pape kat kete. hehe no money ;p

mzhany said...

@diyana
hany dah send komen pd diyana tau


@no
ahaha betolt uh no, kena cuti panjang la gamaknya kan


@kakmunna
ha tu la dia makin bergaya jeleshhh


@dni
dni, nak kawin, tumpu kt kawin ye, make up kete ni len kali k

wida said...

wah..dapat bonus ke leh tukar lampu led ni..
cantekk:)

ch@ said...

wow, menawan. kalau mrABi suka tukar sport-rim dulu. masa 1st beli waja hari tu, tak sabar2 dia pergi tukar, balik2 je dia jejeling sport-rim. tensen toi, menunjukla tu. hahaaa. skrg ni kelisa dia dah jadi mini-cooper. nak ikut naik pun takut.