Ini Wilayah Hijau: RM5 untuk Set Lunch


10 March 2011

RM5 untuk Set Lunch

ha,

ingat lagi tak hany ada buat entri pasal Set Lunch yang murah tuh, yang ada deco English Style tuh. Sedap & Selesa, tak semestinya mahal.

 

 

Macam biasa, kalau dah tak tahu nak makan kat mana, dan malas nak pergi jauh jauh, kedai ni la jadi tumpuan. ha, sekarang ni kan menu untuk lunch ni dah bertambah.

 

 

1) Nasi + Sup Tulang + Air Sirap

2) Nasi + Asam Pedas Pari/Tenggiri/Kembong + Air Sirap

3) Nasi + Daging Salai Masak Lemak + Air Sirap

4) Nasi + Ikan bakar(Pari/Kembong) + Air Sirap

 

 

hanya berharga RM5

 

 

ha, murah kan…dan ALHAMDULILLAH, sedap jugak harga nya, disamping kedai yang besh…wangiii…;)

ha ni peta ke kedai tersebut yang hany cilok dari kedai nya hehehe, jom tengok jom;

 

 

070320115075

 

ha,

boleh tak boleh tak…ahaha ha yang warna pink tu lah kedai nya. ummm macam ni la, kalau korang nak pergi dan nak try kedai nih, korang call la hany, tanya…mail me untuk phone number yer…

 

 

kedai ni area Pasar Borong Selangor, Area JJ taman equine, area Giant Seri Kembangan, area court futsal Tonga…ha itu lah yang hany dapat fikir untuk kali nih…

 

 

so, kalau rasa ada area sini dan nak try, jom jom…

 

 

**hany nak try daging salai masak lemak lak pas ni**

Komen
11 Komen

11 comments:

Hanis MY said...

we bestnya hany...kalau ada sana sure dh pergi makan sesama hany...

ok wakarimashita hehe...16 april nak tulis dlm diary ni

apak cikidong said...

jangan lupe kirim salammmm :d hihihihi

kella said...

hehehe.... best nya! best nya! nak pegi ! jom hany jom! :D

~dYaHaHa~ said...

hany..kite mcm kenal u laaaa...dolu sma belajar ke kite ni ek? cer citer, dolu masuk matriks x???? hihi...email kita k! amormie007@gmail.com untuk jejak kasih..hehe

Norhafiza said...

wokey2 hany..No sampai kajang No kontek hany deh hehe...(mmmmm bila la agaknye tu..tahun depan kot...)

IbuDhira said...

kalo g kedai tu mesti mata tak henti2 nk belek satu2 barang kat situ..lain drpd yg lain...kira cam option la utk kita ke situ..takde la asyik g kedai mamak je kan hany..

Oasis said...

kalau sekali nga air...mmg kira dah cukup murah la ni..Hurmmm...lokasi pun tak jauh sgt, blh je kalau nak pergi ni...

Hanim Mahali said...

Wah, menarik. Best... Tapi jauh sangat... Tak dapat nak mencuba T__T

mzhany said...

@hana
ha itu ler hana, bleh makan sama sama kan...ok ok ok...hany pun tanda dlm diari jugak...


@apak
gatal!!! ;)


@kella
jom jom, nk dtg sini roger tau...bleh mkn sama sama...


@dya
ok ok dah emel ;) dulu matk KMNS


@no
ok no, kalau dtg sini roger je tau...


@ibudhira
ha betol stuju, skrg dah ada pilihan lain kan kan ;)


@oasis
ha wadi...meh ler try...


@hanim
hehe

munna said...

susah nak dpt harga set lunch macam tu kat sini... semuanya dah naik harga sekrg ni... koman2 kena ada 6-7 utk set lunch kat sini

azzey said...

Byk murah. nk try lah....