Ini Wilayah Hijau: Tapau dari rumah pengantin ;)


21 March 2011

Tapau dari rumah pengantin ;)

 

 

 

 

Sebelum tiba waktu makan tengahari, mari kita layaan gambar makanan yer.

 

 

ni semua adalah dinner hany semalam, berkat dari tapau rumah pengantin petang semalam. Alhamdulillah…selamat takyah masak malam ahaha…kejams.

 

 

200320115132 nasik

 

 

200320115133 ayam goreng

 

 

 

200320115134 Daging

 

 

 

200320115136 kuah kari+nanas..ahaha taktahu nama…

 

 

 

200320115135tapi, yang ni memang hany taktahu…apa nama makanan ni, dan ini first time makan…

 

 

Terima kasih buat pengantin dan family, kerana me napau kan kami makanan yang cukup buat tekak kami berdua. dek ibu pengantin tahu kami datang berdua, ha ngko dua bungkus dia tapau makanan untuk kami ;)

 

 

terima kasih…

 

 

**korang tahu tak nama makanan yang gambar terakhir tuh?**

Komen
11 Komen

11 comments:

Lady D'yot said...

wahh..ada pejeri nenas..nyam2

cik daisy said...

nenas tu paceri.. ade yg eja pajeri gak. lauk last tu x bape nmpak lar.. mata gue ni sakit lg.. hehe.. nmpak mcm tempe je tuh.. nyumm!

nisa said...

bukan last sekali tu su on ke?hehehe..ada setengah tempat letak tempe sekali...mmg sedap..

p/s hany, mai ler beli susu kambing kt nisa..free postage lg..hehehe

Norhafiza said...

waaaaaaaa....hany ja'at waaaaaa..

nak skeeeeet...kat sini cam orang kebulor lak hany..time kenduri dah takde menu cam ni..entah stail apa ntah org sini..makan amik syarat je kita huhuhuhu...jarang kene selera..

Yastro said...

gua pun minat gak ngan aktiviti tapau menapau nih...hehehe

mamaaizara said...

kuah kari + nenas = pajeri...

Fiza Amran said...

cukup la sorang satu .. enjoy

fazilzura said...

wahh sodap nye

Oasis said...

Seronoknya pergi kenduri kawen boleh tapau-tapau lagi. Lain kali nak bwk tupperware siap2 lah kalau gi kenduri. Blh menampung untuk 2-3 hari gak tu. Hehe. Ayam tu cam rangup jer.

mzhany said...

@lady d
ha pajeri nenas..hoho tp akak xmkn, mmg xbrape suke nenas


@kak d
aiii, kak d..alahai xpe xpe, nnti nnti ok la mata tuh..ameen...


@nisa
a'ah ada su un tu, tp cam xpernah tgk lak dimasak mcm tu...


@no
alaa no..huhu xpe xpe, nnti nnti ada la rezeki nya tuh k...ameen


@yastro
ahaha betoll tapau menapau ni mmg besh kan kan


@azie
hihiii


@fiza
a'ah cgt cukup fiza


@zura
sodappp


@oasis
ahaha wadi, bawak jgn tak bawak...ahaha ni pun sbb mak pengantin bagi, kalu dok tak berani la nak mintak...

ardinihumaira said...

nyum3.. kari nanas tu makan ngan nasi kuku pergh sedap :)