Ini Wilayah Hijau: Tak dapat lagik…ishhh


12 March 2011

Tak dapat lagik…ishhh

Ha,

hany ni nak tengok HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA. asyik duk tengok the making je kat tv kan.

 

 

then semalam,

jumaat malam, hany try la nak beli tiket untuk hari ahad. hany selalu nya tak reserved, bayar terus thru online tu kan. sebab kitorang selalu sangat sampai lambat ke Alamanda tuh…kan kalau reserved, for sure la kena jual…lagik kuciwa kan…

 

 

Jumaat malam, tengok banyak lagi seat kosong. tapiiii, bila klik part payment tuh, dah select dah bayar guna ape, tetibe processing jer memanjang…then sampai ke sudah tak pergi ke next page….sudahnya 2,3 kali try, masih sama….give up ler.

 

 

then, malam ni,

nak cuba nasib lagik malam ni. sekali kuciwa laaa…dah penuh, tinggal 2seat je, itu pun depan sekaliii…ahhh hancussssss impian.

 

 

tghr

ni kul 12 tengahari punyer

 

 

3-12-2011 10-43-56 PM ni kul 2.15pm punyer…

 

 

3-12-2011 10-59-39 PM ni 4.30pm punyer….

 

 

3-12-2011 10-59-39 PM ni kul 9pm punyer…

 

 

maka,

tak der can la yer…huhu sadis betol laa…

 

 

nampak gaya kena tengok hari bekerja lah yer…ahaha ko giler, dah la laki ko tu sakit, kerja plak balik lambat, ada hati nak ajak tengok wayang plak…ahaha kejamsss…

 

 

3-12-2011 11-06-52 PM ni hari Isnin malam, kul 9pm…

 

 

**tak nak tengok Merong Mahawangsa kat Astro First…nak tengok kat wayang jugak**

Komen
10 Komen

10 comments:

munna said...

aduhai ...klu hany pergi tgk wayang kak munna jeles tau... kat sini takde panggung wayang... lambatlah baru dpt tgk...

mzhany said...

alaa kakkmunna..umm ok hany tak wat entri eh psl cite tuh ;)

l.a.d.y.b.o.s.s said...

kak hany..diha pun teringin nk tgk,cuti sek ni g KL..igt nk tgk kt kl la..hrp2 dpt tgk huhuu

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Anak MM pun sibuk ajak tengok..nampaknya mmg kena pegi la jwbnya.

ardinihumaira said...

sini takde panggung wayang. uwaaaaaaaaa

qasehraihan said...

macam best je kan citer ni..nak g tgk gak ni blik kl nt..hoho

Oasis said...

Wadi pun ingt nk gi tgk hr ni ngan teman serumah... Tapi x kesampaian sbb dia nk g Matta Fair plak. Tpaksalah tunggu lg. Huhu

mzhany said...

@ladyboss
ha ok gak tuh, alang2 dtg sini bleh tgk wayang skali. lama ke kt kl nih?


@mm
ha mm, jom pergi ;)


@dni
alaaa, huhuu xpe nnti kuor astro first, dni tengok eh eh


@qaseh
ha kak, tu la mmg nampak cam besh kan


@oasis
wadi, xpe xpe nnti pergi lagi eh...

soclose2213 said...

biasala hany cuti2 sekolah ni..

mzhany said...

a'ah ana, time cuti skolah...huhu pastuh weekend lak kan..haruslah penuh kan panggung tuh...