Ini Wilayah Hijau: Masjid Besi & Nokia 6220 Classic


30 March 2011

Masjid Besi & Nokia 6220 Classic




Masjib Besi, letak nya di Putrajaya, Nokia 6220 Classic, sekarang ada dengan hany…jadi apakah kaitan nya???


Nokia 6220 Classic,
handphone yang sangat simple, candy bar, dah nak masuk 2tahun dah dengan hany. sekarang dah start buat perangai, kekadang suka suka hati jer dia nak hang, nak restart sendiri. sampai kan kadang kadang, hany dah cabut bateri tapi kat screen masih ada gambar lagik…ahahaha giler ke ape kan!


tapiiiii…
Nokia 6220 Classic ni besh sebab gambar boleh tahan cantik wooo. 5.0 megapixel, lens carl zeiss, autofokus. fuhhh daku masih puas hati. seriesly, hany suka amek gambar, kamera digital hany rosak…bateri tak leh caj plak…hampeh betol…so kalau kemana mana berbekalkan Nokia 6220 Classic hany jer lah….


270320115188


270320115192



270320115193 

Ketiga tiga gambar di atas adalah di ambil menggunakan Nokia 6220 Classic hany dan tidak sedikit pun di EDIT. not bad la kan. masa hany amek gambar nih, sekeliling hany, semua menggunakan DSLR siap dengan tripod lagik ok. jelesh!!!


jadi, berpuas hati lah dengan mutu gambar tak seberapa nih, padan la dengan tools yang digunakan.


B, syg suka sangat amek gambar, kan besh kalau syg ada DSLR sebijik kan b kan…


Uishhh sebijik tuh berapa? mahal tuh….


hurmmm,
betul jugak cakap MZ kan, idok mampu ler gamaknya kan…tak per lah guna je lah Nokia 6220 Classic ni kan…



**agak2 DSLR tuh mahal tak eh? ke ada yang murah, yang light ligth jer harganya?**
Komen
4 Komen

4 comments:

Siti Hajar Masri said...

cantik je gmbr..x yah beli dslr tp kalo hany minat kena beli..kot2 boleh buat bisnes amik gambar..hehe~

munna said...

clear je gambar ye Hany... takpelah pakai lah yg ni dulu nanti ada rezeki lebih boleh lah rembat DSLR tu nanti

ch@ said...

lebih cantik daripada mutu gambar hp kita. oklatu, senang bawa satu je ke mana-mana pun. DSLR pun dah murah dan mudah didapati sekarang ni.

ardinihumaira said...

indahnya masjdi tu.. cantiknya guna camera hp akak :)