Ini Wilayah Hijau: Bau dia yang wangi…walaupun tak mandi;)


25 March 2011

Bau dia yang wangi…walaupun tak mandi;)

 

 

 

 

Tadi ada terbaca kat belog my dear misya nih, pasl bau bau yang dia suka. hehehe hany pun tetibe teringin nak buat entri pasal bau bau yang hany suka. eh tapi hany BAU yang hany suka. so 1 bau jer lah yer….

 

 

apa lagik,

BAU yang hany suka adalah BAU MZ lah ;) hikhikhik.

 

 

semestinya bau suami ku yang ku suka. mungkin jugak di sebabkan AXE, atau mungkin jugak perfume nya. ahhh semuanya mungkin. tapi itu bila di pagi hari kan…bau nya masih segar bugar, masih mekar mewangi….

 

 

tapi bila tiba petang hari…

bagi ku…BAU MZ masih wangi, masih menjadi kesukaan ku…

 

 

ntah,

tak tahu nak describe macam mana, maybe bau badan bercampur perfume yang jadi wangi…mungkin jugak bau badan yang wangi…huhu yang pasti sangat wangi dan sangat daku suka….

 

 

suami sendiri kan…hihihi

 

 

**rasa nak gigit gigit MZ…aummmm ahahha**

Komen
4 Komen

4 comments:

Oasis said...

Haha...memang la hany. Husband sendiri la katakan. Busuk cam ne pun, still masih mangi kan..

misyamissyou said...

hehehee..kan..sy rase kalau org yg kite syg/cinta, kite mesti suke bau dia..lg2 husband/wife...sy xtau la sy leh jmpe org yg sy suke baunya lg ke x...sbb stakat ni dia sorg je..yg lain serius xleh tahan kak..huhuu

Norhafiza said...

hahahaha...gigit hany jangan tak gigit haha..tp siyes kan, bau laki kita mmg sedap la..pandai dia jg badan nak2 tang ketiak tu..mulut lh la..kalah pompuan..Abang balik keje pun tetap wangi je..takde la nak bau hangit semacam haha..

mzhany said...

@oasis
ha betul tuh wadi.....


@misya
huhu susah jugak ni. ummm mungkin 1day awk akan jumpa orgnya. mungkin jugak lepas dah kawin br kite suka bau dia, byk kemungkinan....;)


@no
ha betol tuh no...dah seharian pun totap wangiii kan