Ini Wilayah Hijau: Maharaja Lawak: Minggu ke4, tema bebas. Amir peserta terbaek???


22 April 2011

Maharaja Lawak: Minggu ke4, tema bebas. Amir peserta terbaek???



Fuhhh,
macam biasa tak sia sia menunggu. hahaha kena copy paste ayat ni yer. tiap tiap minggu ada kan.

Mula mula nak cakap,
MAMAT KHALID puji AMIR wehhhh. Dan buat pertama kalinya AMIR tak termasuk dalam senarai 3 TERBAWAH OK! fuhhh sejarah tu weh. ni gara gara MAMAT KHALID puji la nih.

AMIR,
di puji kerana terdapat peningkatan yang ketara, perubahan dalam persembahannya. kerana minggu ni Amir berjaya buat penonton gelak sikit dengan lawak dia, bukan kerana kelam kabut dia tuh. Amir jugak berjaya ubah penyampaian dia, dari kelam kabut ntah apa apa org tak faham…

JOZAN,
juga dipuji kerana persembahan dia yang lain dari lain. Begitu juga NABIL, dipuji kerana persembahan dia dengan idea tersendiri, SEPAH juga mendapat pujian dari Ahmad Idham.

JAMBU,
paling mantoppp minggu ni. cayalah. ahahaha dengan pakaian pink nya, si Yus jadi cikaro, si tokey pun lengkap berpakaian pink. ahaha serius persembahan mereka besh.

Ranking hany nak bagi adalah:
1) JAMBU
2) SEPAH
3) NABIL
4) JOZAN


**hurmm rasanya lepas ni makin ramai la subscribe WARNA nih;)**


Komen
5 Komen

5 comments:

Norhafiza said...

waaaaaa..jeles jeles jeles...Abaaaaaaang nak WARNA (dalam hati je nih hehe)

Diyana said...

ops hany.ini link best..tak yah subscribe warna pn takpa..

http://dimensi2u.net/2011/04/23/maharaja-lawak-minggu-01/

lg best dr tgk kat utube..

*kire cam pirate jg kan tgk kat situ..?LOL

tp nasibla astro..naper korang ltk maharaja lawak kat warna..?tak org heran pun...:P

mzhany said...

@no
ahaha cuba ckp kt abang no kuat kuat bukan dlm hati hihihii


@diyana
owhh ad aeh, ini live ker? hany tak terasa sgt sbb hany memang dah ada warna dr awal subscribe lg, so takde la terasa kan.

mimi jazman_MJ said...

saya hanya suka nabil.. :) lain-lain saya tak minat.. hehehe.. :)

PReDicToR said...

sokong JAMBU dan JOZAN!!