Ini Wilayah Hijau: Macam Pondan derrr…


05 April 2011

Macam Pondan derrr…

Ahahaha,
macam pondan je…siottt ar


020720102940


Jangan tanya sape yang tolong “pondan” kan muke ku nih. sape tah nama dia, lupe pulak. yang pasti ni orang dari Body Shop. Body Shop maner? ha itu yang kita nak kena siasat tu yer…


kalau hany make up sendirik, ummmm lagik haru kot, tapi idokler sampai rupe pondan kan…haduiii laaa….


RH050 yang ni ok sikit la dari yang atas tuh. ni kat BodyShop equine


Berry, tolong komen sket…


**serius macam pon pon je..**
Komen
8 Komen

8 comments:

wida said...

ok jelah..tang mana pulak jadi adik2 ni.

Norhafiza said...

a a..No pun tengok ok je hany...cumel sangat..

azzey said...

Bila plak cam pondannya..sweet je..:)

Ted said...

macam pondan?takdelah, wanita je nampak.hehe

mzhany said...

ntah, gambar pertama tu rasa mcm pon jer hohoho

RedBerry said...

Hany cayang!!!

Laaa tang mana "pondan" ye? Ok jer nih. Tak nampak makep sgt, nampak natural. Kalau hany tanye which one is better, i would say the second pix lah. Yg tuh, ur face nampak glowy. But if u said makeup mcm pondan, i dun think so, laling.

Ermm... Hany rasa mcm pondan coz lipstick tak terang kot? and Hany tak biasa nye lipstick kaler tuh? Could be...

Tapi Berry tgk ok jer. :D

apak cikidong said...

uuuuuu kelas ko nok! ahahahah

munna said...

kak munna tgk ok je...comel adelah