Ini Wilayah Hijau: Demi supaya dia minom air


25 April 2011

Demi supaya dia minom air



Ingat lagi entri hany pasal paksa suami minum air tuh? minum air masak la weh…jangan melencong eh.


before ni,
MZ memang dah ada botol air, masa keje lama tuh. kaler hijau lagik. hijau askar tuh. hehehe tak payah la tanya siapa yang pilihkan yer. dan mentang mentang lah nak kerja baru kan, tetibe nak botol baru. pastu nak isteri beli kan…


okaylah, ikutkan ajer lah kan…


180420115439 Jangan ditanya kenapa TIDAK HIJAU. sebab tak ada. ni berisipadu 1liter.


180420115440 kat botol ni, terdapat tulisan kata kata semangat…


180420115443 see….


Pesanan buat mu wahai kekasih hati:

“make sure minum air masak, 1botol habis sebelum lunch, dan 1botol lagi habis sebelum balik rumah. 2liter, okaylah tu”


**botol air hany 1.6liter…;)**
Komen
6 Komen

6 comments:

mimi jazman_MJ said...

hm.. baba selalu pesan dekat saya supaya minum air sampai habis satu botol.. tapi..saya tak pernah berjaya habiskannya.. padahal..botol air saya tu isipadunya tak sampai satu liter pun.. huhuhu..

wida said...

byknya minum air masak..
wida bawak separuh bekas air pon belum tentu habis.
tu pon untuk 2 hr punyak..hiks

Ardini Humaira said...

dni minum air masak berbotol2 satu hari kak hehe

rinaDOrina said...

saya tiap hari try minum 4 liter air. tapi masuk tandas almost 15 times sehari...

Norhafiza said...

No pun doc suh minum banyak air hany huhuhu..sabooooonyeeee

mzhany said...

@mimi
ahahha mimi ni...air masak ni bagus tau...huhuhu


@wida
ahaha, hany kena byk minom air masak..ihihhi utk kelancaran membuang ;)


@dni
ha dni gud gud...nak nak dni selalu bergerak ke sana sini, dgn panasnye lagikan


@rina
waa sgt bagus la rina ni. tp mmg la kan minom air byk maka kerap la hai ke tandas


@no
ha no kena dgr ckp doc tu