Ini Wilayah Hijau: Perubahan: Alhamdulillah ada baiknya;)


21 April 2011

Perubahan: Alhamdulillah ada baiknya;)

 

 

Alhamdulillah,

hari ni dah masuk hari ke4 MZ di tempat baru. apa yang besh dan baiknya adalah effect terhadap hany jugak.

 

 

MZ sekarang kena masuk awal, sekarang kul8 dah punch in, kalau dulu flexible sikit, kalau sampai boleh paling lewat kul9, tapi balik pepandai la cukupkan jam kerja baru balik.

 

 

Kalu dulu,

MZ balik mesti dah gelap la alam maya nih. sekarang MZ balik awal, awal dari dulu la, tpai masih boleh nampak matahari ok. huhu seronok owh. kekadang MZ smapai rumah saing dengan hany. gile ah perasaan seronok tu kan.

 

 

dan yang paling penting,

hany sekarang selalu sampai ofis awal pagi. hoho! sebabnya MZ kul7 dah bertolak ke ofis, hany plak dingdong dingdong, alaaa malasnye sorang2 kat rumah…kekadang kul7.30 hany dah keluar rumah. gile tak awal? rumah dengann ofis 10minit jer. hany punch paling lambat kul8.30. kental kan pergi kerja awal. chewahhhh bangga r tuh.

 

 

sampai ofis,

macam semalam hany orang ke3 sampai ofis. pastu setiap orang yang sampai sebelum hany semua terkejut:

 

“hanybunny, awalnye ko dah sampai”

 

“ehhh hany, ko dah sampai?”

 

“alaa aku lambat ke hany? ko dah sampai dulu ni”

 

 

ahahaha,

nampak sangat hany selalu datang lambat….;)

 

 

 

**apa taknya datang awal, kok dah dapat surat warning datang lambat;)**

Komen
8 Komen

8 comments:

IbuDhira said...

patoootttt ponnnn...hahahahhaa

gud for both of u..

Oasis said...

Pergi awal bagus. Blh beli breakfast dulu. Wadi pun selalu kuar jam 7 pagi walaupan perjalanan ke ofcc tak sampai 30 minit.

munna said...

oo...banyak perubahan yg baiklah ye hany............Alhamdulillah

Norhafiza said...

hahaha..klako2..

betul tu hany seronok kan bila perubahan tu kita suka...tp klo sebaliknya maka sebaliknya la jadinya kan..

semoga MZ dan Hany terus berjaya dan mendapat limpahan rezeki lagi lepas ni..

apak cikidong said...

tu la dah selesa sangat keje kat situ.. sbb tu tak kisah pun dtg opis awal ke lambat.. babab kang

mzhany said...

@ibudhira
ahahaha ko jeles sbb hany datang awal dari ko ahahha

tq rin


@oasis
a'ah wadi, betol. tapi hany tak beli breakfast..hehehe smpai awal, baca paper dulu...kalau sempat bukak blog ;)


@munna
Alhamdulillah...kakmunna banyak yg baik...ameen


@no
terima kasih no...ameen semoga semua nya berjalan lancar...


@apak
ahaha, itu le apak.doket sgt ha;)

fiezaradzi said...

baru je nak tanya b4 ni hany slalu lmbat ke? berdasarkan soklan2 kat atas.. hehe

mzhany said...

a'ah fiza, memang hany sampai ofis ngam ngam ngam je dekat dgn time nye huhu