Ini Wilayah Hijau: Ana Edar: Premium Exotica Skin Repair


04 April 2011

Ana Edar: Premium Exotica Skin Repair





Ha,
sebelum ini hany ada buat review pasal RONASUTRA kan, kali nih adalah pasal Premium Exotica Skin Repair.


Ni hany cilok dari web Ana Edar:

133

Rumusan unik menggabungkan kolegen daripada ikan, enzim Q10, ekstrak likoris, ekstrak biji anggur, ekstrak pokok teh dan tannin untuk membantu mencerahkan kulit dan memulihkan tisu kulit serta menjadikannya lebih anjal sambil mengurangkan garis halus dan tanda hitam pada muka. Juga membantu mengimbangkan kelembapan semulajadi kulit agar lebih lembut dan cerah.



Ha, nama nya Premium Exotica Skin Repair kan.
tapiiii, hany nih main taram jer, pakai bila mana daku rasa nak pakai. sapu and tepek je kat muka nih. tapi hany suka sebab senang nak sapu. simple sangat.


macam pagi pagi,
hany akan apply Premium Exotica Skin Repair nih, then zupppp terus je sapu lipstick then terus pergi kerja. RONASUTRA selalu nya hany apply bila lepas solat. sebab skin repair nih hany tinggal di rumah. lagipun mahai…;)


meh tengok ropa ku lepas apply Premium Exotica Skin Repair nih.

030420115284 ini tidak di edit yer…


030420115285

Umm,
macam sedikit glow la bila apply Premium Exotica Skin Repair nih. aperpun hany suka sangat Premium Exotica Skin Repair nih. tapiii harga sedikit mahal la yer…RM150. tapi setakat nih, hany dah guna +-4bulan, masih tak habis lagi. dan hany rasa boleh sampai ke 6 bulan. so kira ok lah kan…;)


hurmmm,
kenapa hany suka produk ANA EDAR nih? yer lah mana ada orang kenal sangat jenama ini. tapi satu jer yang menarik minat hany, ianya adalah HALAL. pasti HALAL.ingat!



“mencari yang HALAL adalah WAJIB”



**eh eh MUNIF HIJJAZ pulak adalah perfume yang HALAL, so apa lagik!**



Komen
5 Komen

5 comments:

Oasis said...

Nampak ada perubahan pada muka hany. Pasti suami bertambah sayang ni

l.a.d.y.b.o.s.s said...

wahh..btl2 (nada upin & ipin)ada perubahan la kak hany...ni yg berminat ni..kna tnggu gaji ni hehee
lps pkai cream ni xyah letak bedak ea??berminyak x akak?

mzhany said...

@oasis
huhu mmg sayang sokmo dah wadi ;)


@ladyboss
huhu ada ek perubahan?hurmm akak tak pakai bedak pun pas apply skin repair nih, setkt yg akak guna, tak la berminyak...ok

qasehraihan said...

wah..harus di cuba ni..
patutla MZ makin bkepit aje tu..takut org rembat hany..hakhak


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/tips-bagaimana-lelaki-boleh-gembirakan.html

fyna said...

waaaaa..
nak try gak la..
:)





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/