Ini Wilayah Hijau: Telekung Jersey GA


19 April 2011

Telekung Jersey GA

 

 

 

Mariii, join GA jom!

 

 

Ha, korang…ada blog yang jual Telekung online nih. marilah jengah SIAHSEKELUARGA, blog yang menjual Telekung nih. Telekung buatan tangan tau. spesel gituh.

 

 

Ha ada TELEKUNG KANAK KANAK, ada KHAL TAMAR jugak tau. dan sekarang ni ada GA tau dari blog ni, hadiah nya of coz la TELEKUNG. uiisshhh besh nye. buatan tangan ok.

 

 

mia dan mama

ha,

ni dia contoh Telekung buatan tangan yang dijual itu. ala tomeinya mia…geram tengok…ciomm skettt…mmmuahhhh.

 

 

so,

hany pun nak meriahkan GA yang dianjurkan ini. hany ni belum dikurniakan anak lagi, jadi hany nak tempek gambar hany dengan anak orang. tapiiiii hany dah mintak kebenaran mak dia tau. dia tak kesah. alhamdulillah….

 

 

150420115396

 

Suka dengan gambar ni.

Mintak maaf puan penganjur, hany dah selongkar carik gambar hany ber telekung, tapi tak de. harap diterima yer gambar nih.

 

 

okay,

jom ramai ramai kita meriahkan GA ini. marilah join sama….

 

 

TELEKUNG JERSEY GA 

 

 

 

**dah lama tak beli Telekung baru…hany susah sikit nak beli telekung sebab cerewet, nak itu la ini la…selalu hany balik ganu baru beli baru. harapnya bertuah kali ni, dapatlah hai telekung baru…ameen**

Komen
8 Komen

8 comments:

Ardini Humaira said...

dni pon lama tak beli telekung. dapat telekung hantaran je hari tu. hehe sayang nak beli baru sebab duk guna telekung pemberian nenek ;) Goodluck kak!

Ardini Humaira said...

dni pon lama tak beli telekung. dapat telekung hantaran je hari tu. hehe sayang nak beli baru sebab duk guna telekung pemberian nenek ;) Goodluck kak!

wida said...

good luck:)

Diyana said...

gud luck dear!!

tembamnye baby tu..tolong cubit utk diyana.cubit kuat2!hihi.*geram gile tgk..huhu

Norhafiza said...

aih..macam berkenan lak nak join hehe..tengkiu hany cz tolong war2 kan ye...No pun suka sangat gambo hany tu..kiut muit muka hany cam bb tu hihihi

Oasis said...

Alamak comelnya...

wadi tak leh joint la GA ni nampaknya kan...Kang tak pasal2 pakai telekung lak nanti. adeh...Hehe

Cik SHiNJU said...

Gud luck.. :)

mzhany said...

@dni
hehe ha hantaran tu penting tuh. waa ada telekung kenangan la dni nih..betol2 mesti syg kan


@wida
thank u


@diyana
thank u. itu ler geram kan tgk pipi dia


@no
hehehe, pipi hany tembab sebab bdn naik. ahah baby xper comey tembam nih.no jom join jom


@oasis
boleh jer...simpan utk hantaran nanti ;)


@cikshinju,
tq, jom join jugak