Ini Wilayah Hijau: Perubahan: “Rumah Baru”


14 April 2011

Perubahan: “Rumah Baru”

 

 

Hurmmm,

korang pasti dah perasan kan…akan perubahan di mzhany.com ni. yer yer, konsep hijau pasti tidak dilupakan. pasti ada. tapiiii dah ada sedikit perbezaan kan? nampak berbeza ker? ahahaha padahal macam lebih kurang je kan.

 

 

 

Yang pasti,

hany suker. hihihi, MZ lak…ntah tapi dia tak komen apa apa la kan. cuma dia mintak hany tukar ape ke benda ntah. tapi tak dilayan lagik. nanti la eh wahai MZ. ahaha ni gila kuasa nih. buat keputusan sendiri ;)

 

 

 

Mula mula kan,

hany nak buat konsep HIJAU+PINK. tapi, elok jer hany bagitahu MZ. dengan pantas MZ menjawab TAKNAK. hohoho ok ok ok, baiklah baiklah baiklah. kekalkan saja konsep HIJAU dan coklat.

 

 

 

hany order dari CIKBULAT. umm pantas kerjanya, hari isnin hany order, bayar then email apa yang hany nak. zas zas zas, semalam dah setel semua. yerlah maybe cikbulat tak busy sangat kan. dan hany pun order dengan cikbulat sebab mengikut kadar kemampuan hany. so berbaloi la dengan apa yang hany bayar dengan apa yang hany dapat kan.

 

 

 

tapi,

tag header hany masih kekalkan header lama hany. ntah memang dah suka dan jatuh hati dengan header tu, so kekalkan aja lah. kalau FULL TEMPLATE, termasuk header cikbulat kenakan bayaran RM20 sahaja. ini mengikut apa yang dia nyatakan di blog dia la kan. so blehla jengah cikbulat kalau nak tahu kan.

 

 

 

Perubahan la nih.

ahaha tak de effect pun sebenarnya kan. tapi atas masing masing la kan. depend. hany suka dan ikut kemampuan so, its ok lah.

 

 

 

Salah satu perubahan yang berlaku…

 

 

 

**thank you cikbulat kerana melayan cekadak akak yer…tq again**

Komen
6 Komen

6 comments:

ch@ said...

wiwittt, cantik-cantik. sama ngan baju kita hari ni. combine warna pun sama :)

nik said...

cantik2..nmpk kemas :)

azzey said...

perubahan yg baik..apa slhnya..:)

mzhany said...

@cha
waa cha berbaju hijau eh hari nih, umm suke suke


@nik
tq nik. haha harapkn sendiri buat idokle kan;)


@azzey
betul, kena berubah ke arah kebaikan

mamaaizara said...

makin berseri blog hijau nih...

Norhafiza said...

waaaaa jeles jeles jeles sebab cantiiiiik sangat la hany..caj pun takde la mahal mn pun kan..No penah tny untuk template rm50..header rm30 untuk tema kartun wanita muslimah huhuhu..tak mampu le hany oooooi...