Ini Wilayah Hijau: Maharaja Lawak: Peratus undian


22 April 2011

Maharaja Lawak: Peratus undian



Pagi pagi tadi,
hany ada tengok peratus undian untuk semua peserta Maharaja Lawak. excited benau nak tahu kan. yer lah for sure petang menghala ke malam dah tak leh tengok peratus undian dah.


Jozan = 31%
Nabil =23%
Sepah =22%
Jambu = 9%
Balas =7%
Alex =2%
Man =2%
Jihan =2%
Amir =2%


ater, ramai nya yang dapat 2% jer…


jangan lupa malam ni kul10malam, di astro warna;)



Komen
4 Komen

4 comments:

ch@ said...

yg last skali tu, merepek sampai ke hulu mana la malam ni, bertahan pula tu.

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

suka sgt MAHARAJA LAWAK..ala konpemlah yg bakal bertanding final 3 yg atas tu je..kita tgk sapa paling kebaboom..

mzhany said...

@cha
ahaha itu ler, kelaut lagi la minggu ni;)


@rina
hurmmm mungkin gak kot...tapi jambu pun bleh lawan dorang gak....

Norhafiza said...

uhuk uhuk kena lupakan..sabar menanti dalam youTube untuk di dwload huhu..