Ini Wilayah Hijau: Mei bakal menjelma: apa ada dengan Mei?


29 April 2011

Mei bakal menjelma: apa ada dengan Mei?



Mula mula nak bagitahu, hari tu jenjalan di blog RINA, then terbaca entri dia yang ni…Bulan Mei, tetibe teringin jugak nak buat entri pasal MEI nih. hihi…


Apa yang specialnya bulan MEI nih?
auuuwww buat buat tanya yer hany. ha banyak peristiwa bulan MEI nih. meh tengok sikit apa yang perlu diingati..hehe hany la kot kena ingat.


1 Mei – MZHANY bertunang&Hari Buruh
8 Mei – Hari Ibu 
13 Mei – Besday MZ
16 Mei – Besday Hany&Hari Guru
Hari Belia pun bulan Mei


Pastuh, Mei nanti nampaknya banyak filem besh akan muncul. ahaha ok ni senarai filem yang hany copy dari web GSC;)


FAST AND FURIOUS 5
(2D) FAST AND FURIOUS 5
THE DETECTIVE 2 (CANT)
WATER FOR ELEPHANTS
MOMOK JANGAN PANGGIL AKU (MLY)
KONGSI (MLY)
SOMETHING BORROWED
PUNISHED (CANT)
PAUL
PRIEST
(3D) PRIEST
(FFF) MICMACS (FRE)
(FFF) THE GIRL FROM MONACO (FRE)
(FFF) CROSSED TRACKS (FRE)
(FFF) HEARTBREAKER (FRE)
(FFF) TROUBLE AT TIMPELTILL (FRE)
(FFF) IN MOM'S HEAD (FRE)
NUR KASIH THE MOVIE (MLY)
PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES
(3D) PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES
INSIDIOUS
VEN. JIAN ZHEN (MAND)
VOICE FROM THE GRAVE (THA)
LET THE BULLETS FLY (MAND)
DIARY OF A WIMPY KID: RODRICK RULES
KARAK (MLY)
KUNG FU PANDA: THE KABOOM OF DOOM
(3D) KUNG FU PANDA: THE KABOOM OF DOOM


Ha,
yang hany bold kan kat atas adalah list filem yang hany nak tengok. ini adalah yang telah di plan, yang add-hock tak tahu lagi kan kan kan. hurm duit lagik.


For sure,
besday tuh sambutan harus ada, eh antara kami berdua je, then untuk jimat, sambut sekali harung terus kan kan kan. lagi jimat. tapi hadiah MZ dah bagitahu awal awal. hany je tak bagitahu lagi apa hany nak.hurmm fikir fikir nih..ahaha…


hurmmm,
tapi yer lah kan, kita hanya merancang ALLAH jua penentu segalanya kan. ameen. semoga ALLAH merestui segalanya…ameen.


**hurmm ada sekali tu kan, hari ibu, hany buat kad. hany tulis jawi bagi kat mak, then mak hany cakap ni salah ni. ahahah maaf hany baca jawi lancar, tapi tulis erkkkk kelautttt;)**
Komen
6 Komen

6 comments:

dyea irdina said...

mei....
1.dapat ahli kuaga baru...
2.ari ibu..tunggu adiah pe taun ni dapat..hahhaha

lain2 aktiviti termasuk blog kena slow dah pas ni sbb dlm pantang..

rATu kEBaYA said...

tarikh tunang kita sama..

nik said...

eh, mcm best pulak idea entry bulan Mei kan..nak buat jugak lah..hehe..

fazilzura said...

zura pun suke psl 17 MEI is MY BESDAY .... kite leh cbrate sesama jgk hanny ...ehhehehehehe

munna said...

untungnya ye..sekali harung boleh sambut semuany...kak munna pun ada yg best bln Mei ni...Anniversary yg ke 4 thn ni

wida said...

byknya hari special bulan 5 ni...
semoga hany happy selalu:)