Ini Wilayah Hijau: Egg Tart KFC


06 April 2011

Egg Tart KFC

 

Lunch semalam,

dek kerna tak tahu nak makan apa, lalu depan KFC nampak la Egg Tart tuh. before ni ada gak baca blogger buat entri pasal egg tart nih.

 

 

Masa tengah Q tuh, duk fikir nak beli berapa eh…ada yang 6biji 1kotak tuh….huishhh tamak terus nak yang 6bijik. sekali sedar diri la kan, amek 2biji jer. RM1.80 1biji.

 

 

050420115292

 

SERIUS!!!

HAny tak leh blah rasa Egg Tart nih. hohoho ni bagi hany la, tekak hany takleh terima. sebab mungkin lembik sangat kot.huhu nak habiskan sebiji rasa bercinta jer….dah la hany makan sorang sorang jer….

 

 

tiba tiba teringat NABIL cakap masa kat Maharaja Lawak baru nih:

 

 

“ha tu dia, makan sorang sorang macam bangang je aiii”

 

 

ahahha,

serius sangat tak besh makan sorang sorang…tapi apa kan daya. ada masa nya kita akan sorang sorang kan, ada masanya kita akan berkumpulan kan. so jangan risau…takkan la disebabkan sorang sorang, ko dah takleh makan, tak leh kemana mana ye dak???

 

 

Lepas tu beli eskrim, ape ke nama eh…

 

050420115293

 

050420115294

 

 

Yang ni pun, haishhh TAK LEH BLAH jugak ahahaha, sebab gabungan jagung dengan aiskrim vanilla tu macam tak kena. bila makan rasa semacam jer. ni lidah hany la, orang lain tak tahu.

 

 

sudah nya, makan aiskrim vanilla je, yang lain tinggal, Egg Tart tuh hany bagi kat opismate hany…eiiii geli geleman nak habiskan.

 

 

**nak makan pun susah ke hany**

Komen
17 Komen

17 comments:

qasehraihan said...

adesshhhh...laparla pulak..tart tu mmg sgt sedap..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/aku-cinta-padamu.html

ch@ said...

kita suka egg tart, tapi yg KFC punya belum try lagi. tapi betulla kekadang makan sesorang rasa macam lost je. hihiii.

wida said...

tak rasa lagi egg tart kfc ni..betul ker tak sedap.

fielah said...

kite punye taste tart telur mmg beza hani... sy mkn aritu rasa macam termimpi2 nak makan lagi nak makan lagi...hhehehehhe...

next time beli, x lalu mkn bg sy eh hahahaha ops...

tumpang lalu....

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

tart tu sedap la kak...hihi

mamaaizara said...

sib baik xbeli 6 trus...

ardinihumaira said...

cedapnyeeee kak. nak sikit ;)

kella said...

hany... saya sangat suka menu anda ini! nyumm nyummm... oh.. kacang merah itu... :)

munna said...

kat kfc sini takdelah egg tart ni... klu ada kak munna pun nak cuba ...

SHAFIDA said...

my sbb hany memang xsuka benda2 yg bertelur lembik2 gitu..sesetengah org mudah muak....selera org xsama

apak cikidong said...

traaaa taatatata atatatatataaatt!

Oasis said...

Kfc keluarkan egg tart? Nak try lah sebab wadi mmg suka egg tart.

Selalu gak g mkn sorang2. Huhu

dyea irdina said...

portugis egg tart je rupanya..klu portugis egg tart the best is dekat baker cottage...yummy..yg kfc ni tak pnah try lg..dah lama tak p sejak jg berat badan ni..(padahal td br melantak 2 1/2 bji roti canai)

mzhany said...

@qaseh
huhu kak, mungkin sy kot tak leh trima rasanya ;)


@cha
ha cha try ler. mmg rasa lost jugaklaaa


@wida
umm wida kena rasa la, sbb mungkin tekak hany takleh trima kan


@fielah
ahaha, ye betol...mmg citarasa lain. serius sy takleh terima


@sue
huhu ok ok, sue suka, akak taksuka;)


@azi
ha tu la, tamak betol laaaa


@dni
huhu ala akak dh bg org lain la yg balance tuh ;)


@kella
hehe suker ewhhh


@munna
eh takde eh, o lain lain eh menu dia...igtkn semua sama je...


@fida
a'ah mungkin kot, sbb telur yg lembik tuh...ishhh


@apak...
tatatatataaaaa ;)


@wadi
a'ah wadi, kfc. try la...hehe tu la hany ajak lunch takmahu ;)


@dyea
ok nanti hany try yg baker cottage pulak yer

Fiza Amran said...

euwwwww... peliknya negok kan ice cream tue

misyamissyou said...

eh..nape smlm gi kepsi xnmpak pon tart tu..ni jeles ni kak!! :P

Diyana said...

hani!!diyana ngidam tart ni tau..dah le penang takda.nasib ade adik ipar dr kl beli n singgah kulimm smata2 nak hantar egg tart ni. hilang kecur air liur.diyana hentam 2 box yg ade 6 biji per box tu dlm 2 hari je. baru leh tidur...haha