Ini Wilayah Hijau: Nasi Ayam Penyet


17 April 2011

Nasi Ayam Penyet



Nasi ayam penyet,
hany tidaklah berisa suka, 1 sebabnya kering…huhu


Kali ni, hany makan nasi ayam penyet di KLCC, thanks to ZAZA for the dinner. ZAZA, ex-officemate MZ. ahaha dah ex-officemate ok, last week resign. ZAZA belanja sempena MZ dan sorang lagi resign. TQ again ZAZA.


Jumaat lepas,
janji dengan dorang kul6ptg di KLCC, tapi kami kul4 dah gerak ke KL, pergi jumpa lawyer kejap, pastu hany derma darah di Wisma Central…ye ker lupe ar nama. sebab dah lama tak derma darah, lepas jumpa lawyer, nampak ada kat lobi tuh kempen derma darah ni, terus la kan…MZ lak tak lepas sebab makan ubat batuk.


siap jer, terus gerak ke KLCC, seb baek sampai KLCC belum pun kul6, solat bagai…then tunguuu punya tunguuu punya tungguu…tak sampai sampai…dua dua dah lenguh, ok kitorang tak jalan jalan pun, sebab kemalasan berjalan. so betenggek je depan topshop.


150420115414 kok sedih benar muka…


150420115415 ni ape hal pulak nih….


150420115417 boring, so random je la…ape yg dia mek nye pun ngak tahu…


Kul7, yang ditunggu pun tiba…
fuhhh seb baek, terus la ke food court, lapor weihhhh….


150420115419 Nasi Ayam Penyet


Sambal nye,
fuhhh sangat pedas ok. hany usik sikitttt jer.so far yang ni ok sedap la, compare nasia yam penyet yang hany makan di anisuputara macam hany cakap kat entri ni.


ZAZA, TQ for da dinner…


**jumaat, segala aktiviti kena hadkan, kul9 mesti gerak balik, sebab MAHARAJA LAWAK**
Komen
7 Komen

7 comments:

p@kcikLie said...

bila senang2 nk belanja kita makan2 plak...cikLie , mamamdiana n anak2....ktorg makan sikit je!..hahaha. , sedap tu ayam penyet.

MZ said...

MZ isi borang sebelom check jenis darah

soalan: Adakah anda mengambil aspirin sebelom ni?
MZ: tick tempat tidak
soalan: Adakah anda pernah mengambil ubat sebelom ni?
MZ: ubat batuk
soalan: Adakah anda pernah membuat rawatan di hospital/klinik baru2 ni? Apakah jenis penyakit?
MZ: pernah.
MZ: (belom sempat jwb penyakit..) macam xlepas je nih.
nurse: ubat batuk? bila mkn tu?
MZ: baru je td
nurse: hmmm... mmg la xboleh.. penat je saya ckp...


gedegang!

Norhafiza said...

MZ : betul tu..klo makan ubat painkiller pun tak boleh tau huhu..

hany : sedapnyeeee...agaknya bila la No ada kesempatan makan ayam penyek..

mzhany said...

hehehe, no kat sana xde eh?

mzhany said...

ciklie, hehehe ni pun kitorang orang lain blanje hohoho...eh eh ciklie makan sikit ker? hihihi

munna said...

kak munna blm pernah makan ayam penyet lagi... teringin juga nak mencuba

zaza bujang said...

muahaha... hani.. hana pun terlibat sama belanja ayam penyet tu.. hehehehe