Ini Wilayah Hijau: Hijau


26 April 2011

Hijau



Si hijau…


house2 eh tak nampak sangat kehijauan rumah ni…


3148183140_a9be10db99 kereta idamanku, lagi in kalau hijau…;)


Green-Apple-Five-Seat-L-Shaped-Sectional-Sofa-Riviera memang sedang mencari sofa L shape…


green-painted-kitchen-cabinets waaa sangat suka ok!!!jatuh cinta…

 Green-Nokia1 N8, idaman jugak ni…12megapixels, carl zeiss…xenon flash..dan yang penting datang dengan kaler hijau…;)


deNuo-lg Masuk ofis pulak, tiba tiba..dapat workstation camni…


41T0RG9414L mouse hany memang dah hijau…


vaio, memang ada kaler hijau eh???



yang pasti….


130420115368 dia ni memang suka hijau….;)



**b, agak agak apa yang kat atas ni, boleh dapat eh?**
Komen
11 Komen

11 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

ni kalau tunang su mesti suka..senyumm lebor je dia

wahida said...

mmg suka hijau abes ni...kata org hijau ni kuat cemburu...ntah ye ntah tidak...tapi hijau mmg menenangkan...

wida said...

serba serbi nak hijau..macam hubby wida pon suka kaler hijau. Kalau hijau cam hany suka ni..ok lah gak. Tapi dia suka hijau tua tu...emm x suka.wida suka pink!

Norhafiza said...

hihihi..comel pic yg last skl tuh hihi..

ijoooo nyeee tp sweet..sejuk je mata memandang kan..

~: nisa :~ said...

kesemuanya dari yang 1 hingga 9 comel blake.. Eerr... bukan ke yang ke 9 tu dah dapat....he3..

azzey said...

Hijau yg bwh sekali tu yg paling menarik...heh3...

p/s: sehari dua ni mmg busy. tu yg update pun sikit je tu..:)

munna said...

B hany tu dpt yg last sekali dia dah suka ...

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sib baik lipstik x kaler ijao..mueheehe..sy laks suka kaler purple..

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

saya salah seorg yg suka kaler hijau..ppeeerrghh..suka btul masuk blog ni...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

mzhany said...

@sue
hehehe akak pun ras dia akn senyum..hihi sbb sue ckp dia suka hijau kan....


@wahida
memang hany suke hijau;), betol kot, kuat gak r cemburu nya nih hihihi


@wida
hihi hijau tua mcm buruk sikit kan. wida kalau pink+hijau cantik...kalau kaler yg betol2 kena la...


@no
hihi yg last skali tu ngengader nak jugak letak;)


@nisa
hihi dpt kt MZ la hahaha


@azzey
menarik eh azzey tengkiu;)
patotla kureng sikit entri azzey...xpe xpe setelkan apa yg patut dulu


@munna
ahaha betol gak kakmunna kan, tu yg hany tgh pujuk dgn semua senarai kt atas tuh;)


@rina
ahaha, pernah gak carik tapi tak pernah jumpa lak lipstik ijau;)


@blade edge
betol kan hijau cantikkk;)thank u masuk blog hijau ni...

fazilzura said...

zura suke pink , merah & itam ...