Ini Wilayah Hijau: Run, Q, Succes


07 April 2011

Run, Q, Succes


Hehehe,
kali ni nak tunjukkan RUN, Q & Succes.


Di sini hany nak tunjukkan ikon yang comey hihihi



4-6-2011 9-35-37 PM

ha,
nampak tak ikon yang hany bulatkan, eh bujurkan tuh. Serius hany gelak owh masa tengok nih. hany kot yang jakun tak pernah tengok.


ini adalah backup MZ, kerja dia la…biasa lah hany kan menyebok nak tahu apa dia buat semua kan. then bila hany tengok ikon tuh, hany terkejut…eh eh eh macam tu ker.ahahaha…


yang NO1,
yang tu tengah Q, menunggu giliran. ikon tu adalah 3orang sedang berdiri dalam barisan…hohoho…


yang NO2,
ikon orang tengah berlari…yer lah tengah aktif, backup tengah running ;)


yang NO3 pulak,
berjaya/dah siap, dan ikon dia orang tengah angkat kedua dua tangan sambil bersorak yeahhhh berjaya, siap!


hohohoho,
gelak besar hany tengok ok!



**simple jer, tapi mampu buatkan hany gelak;)**
Komen
6 Komen

6 comments:

qasehraihan said...

muahahaha...tp cantik..kreatif gak tu..hakhak

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

wida said...

hehehe..comel gak icon tu:)

dyea irdina said...

idea yg canggih...hehehhe ok la tu lain dr yg lain

kella said...

haa... unik dan comel la hany...

munna said...

icon yg comel, kreatif dan senang nak ingat

misyamissyou said...

hoho! comey..