Ini Wilayah Hijau: Pink | Kedai makan yang jimat | English Style | Secret Recipe | Besday


19 April 2011

Pink | Kedai makan yang jimat | English Style | Secret Recipe | Besday



Ha ngko, tajuk entri gabungan semua ha. lantak! dan entri panjang yang penuh dengan gambar. Macam biasa entri pasal sambutan hari lahir staff perempuan, dan temanya adalah FINK. dan besday Gurl adalah seorang yang meminati English style puna deco tuh.


dan kami sepakat memilih kedau yang berkonsepkan English Style yang sangat tidak jauh dari ofis kami. Ingat lagi entri ni, dan ini? ha di sinilah kedai yang jimat dengan pakej RM5 sahaja untuk lunch. nyum nyum selesa, sedap, dan murah eh eh jimat! ;)


ok, mari kita lihat…biar gambar bercerita…tapi hany yang taip;)


SDC13085 Besday dengan hadiah;)


SDC13074 namanya Mastura, panggil nya MAS…bukan emas yer. kalau tak dah lama kami semua kaya ;)


owh yer,
mari hany kenalkan set lunch yang murah tu, mari kite perhatikan set apa yang ada dan menarik minat korang…mariiiii…

150420115392 Nasi+Asam Pedas Tenggiri+Air sirap=RM5
boleh pilih kembung, pari atau tenggiri….


150420115393 Nasi+Ikan Bakar+Air sirap=RM5
Boleh pilih ikan kembung atau pari


150420115394 Nasi+Daging salai masak lemak+Air sirap=RM5


150420115395 Nasi+Tomyam+telur dadar+Air sirap=RM6
tomyam seafood


Besh tak besh tak? kalau korang lelaki jangan pilih set daging salai, sebab lauk nya sikit, daging tu sikit…kalau lelaki setakat celah gigi jer lah;)


150420115397 aina, filah,rini


150420115399 Fizah, Niza
(fizah single lagik tau)


SDC13051 Fatiha, As
(yang inner hitam tu single lagik…roger hany eh;)


SDC13054 kaklily, nadia, marlia
(yang tengah single lagik, roger hany eh hihihi)


page1hadiah  semua pink ler…


page2 kan dah cakap hadiah pinkkk….


page3 eh ada biru, oren laaa…


page4 see pink lagik ;)


SDC13103 dan finkkkk…


SDC13065 Group foto adalah harus….tapi dimana besday gurl…hahaha
khas buat tatapan kak emas…


dan gambar pilihan tuan rumah hijau yang paling disukai adalah:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

150420115396 Cubaan membandingkan pipi siapa paling gebu…ahaha
ini budak nama nya AQILAH



**lambatnya 16Mei…ishhh tak sobar nih ;)**
Komen
13 Komen

13 comments:

wida said...

wah sukanya...
mas tu cam sy, suka kaler pink:)
nasi lauk ikan bakar tu cam sedap jer..air asam ada, sambal kicap pon ada..perfect!

So Shy Lady said...

wow pink sudah mata hitamku ;D

smua set tu sngguh mnyelerakn..tgh lapar ni ;P

mamaDiana said...

aii Ain..kali ni mama masuk blog ni nk komen ..hehehe, selalu PCL ja kan...

best la keja , ada kawan ramai2...leh p mkn sama2...mama rindu la semua tu...dah tinggai lama dah...

sesekali ke rasa teringin!

newway..last sekali pipi Ain gebu sangat...heeee..

IbuDhira said...

pp mu tetap montokkk dan gebus..hehehe..ske gak gambar mu berdua dgn aqil...i like..

Norhafiza said...

16mei sah2 ijo kan hany hehehehe...saboooooo..

wow...murah2 set kat sana..sini jangan harap la kot!..

munna said...

bestnya ..menu makan pun nampak sedap dan murah.. wah tak lama je lagi hany ye...mesti theme hijo nanti

~aSFaLiZa~ said...

wei yg inner pink sebelah inner hitam pun single lagi. ahakkkkss!!!

Cik SHiNJU said...

Happy Bday Kak Mas...
16 May bday Hany eh?
Yun 20 May.. :D

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

susuke2 pink2 ni..nak hadiah pink jugak nnti..hihi

mamaaizara said...

syoklah opis hany ni..semua sporting2

Fiza Amran said...

waaa...... hany bestnya makan dan makan.. hehehhe bagus la hany nie tolong promote kengkawan yg single

kella said...

wah.. banyaknya hadiah... bagi orang yang disukai ramai.. punyai ramai kawan.. semestinya dapat byk hadiah... :)

azie said...

seyes tau jeles ai..