Ini Wilayah Hijau: Sambutan Hari Lahir: Alaaa tak buat apa apa lagi


14 April 2011

Sambutan Hari Lahir: Alaaa tak buat apa apa lagi



Hurmm,
kalau semua perasan setiap bulan ada entri pasal sambutan hari lahir staff kat ofis hany nih kan. dan esok pun ada sambutan sempena besday kakmas iaitu pada awal minggu ni, tapi kitorang sambut memamg setiap jumaat. sebab masa lunch kan lama hari jumaat.


hany ni sebenarnya yang menganjurkan. tapi bukan hany sorang la, just hany uruskan kek, tempat, email apa apa berkaitan bendahari orang lain. tapiiiii, ni semua tak setel lagik. esok dah jumaat. dan hari ni hany plak MC.


Sedang elok tengah tido,
ada yang call tanya, hany, ko dah beli ke topeng ni? aku kat jj nih…blablabla.


siotttt ar,
baru teringat tempat tak book lagik, kek pun tak beli lagik. mamposss la. selalu kalau kedai kek kat JJ, dia mintak order 2hari sebelom hari kejadian. haduiiii laaa. terus bangun kelam kabut cari handphone mintak bantuan. sorang belikan topeng, sorang pergi belikan kek dgn besday gurl, sorang lagi book tempat. harap harap semua ok.


serius,
rasa macam mak aiiihhhh tak buat apa apa lagik la. kan tak pasal pasal ada yang terasa ingat boikot besday dia;). hany tak tahu kenapa boleh lupa. ingat nak g buat semua semalam, tapi dek berada di JKR sampai rumah lak malam, tak sempat buat apa apa lah. haduiiii…


DSC00474 tema Hitam



SDC12749 Tema Pink



SDC12797 tema hitam putih



SDC12868 Tema Merah



SDC13042 Tema peach


Dan esok, tema adalah PINK jugak. dan harap sangat semu dapat datang esok dan cukup la 14orang…


**hopefully semua berjalan lancar…ameen**
Komen
6 Komen

6 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

BESTNYE KAN..SU JRG BUAT CAM NI..KAK NAK TYA LA..KLU TUKAR LINK BLOG KITA APE JADI EK..ORG STIL DPT FOLLOW TAK

munna said...

insyaALLAH... semua settel tu esok.... slamat makan kek besok ye hany

wida said...

best lah ofis hany..kalau ramai2 cam ni boleh lah buat.
ofis wida 5 kerat org jer..huhu

RedBerry said...

Siap ada tema.... terbaek!!

mamaaizara said...

hany gmbr first kt blkg yg pkai tudung putih ngn warna warni tu muka hmpir sama kn...ke mata azi yg mkin rabun...

mzhany said...

@sue
hurmm akak pun start tahun ni buat, sbb dah ramai staff pompuan sronok la sikit...


@munna
kakmunna, tengkiu.huhuhu rasa bersalah owh tak setelkan semuanya lagik


@wida
huhu ha wida, boleh jer buat tuh, cuma kureng meriah je la...xpe xpe cuba try buat;)


@berry
hehehe, harusss sebab semua org citarasanya lain2...


@azie
yezza azie, tudung putih tu hany, yg kaler2 tu sepupu hany. memang muka hampir la...