Ini Wilayah Hijau: Lunch nanti pekena ABC pun sedap!


12 April 2011

Lunch nanti pekena ABC pun sedap!

 

 

 

 

ABC,

ummm sedapnya kalau dapat time panas panas kan….

 

 

080420115308 

 

 

 

27102009444

 

 

 

 

130120114426[3]

 

 

 

**ape plan Lunch nanti…kemana kome semua?**

Komen
16 Komen

16 comments:

wida said...

ala hany ni saje jer tau..terliur ni. dah lah kat sini mmg panas..duduk dlm aircond pon panas.
sedapnya kalau dapat mkn abc..nyaman jer tekak

ch@ said...

habisla beku kita. opis sejuk gila. makan ABC, tapiii memang tahap memukau pandangan mata tu honey.

mamaaizara said...

sedapnya nmpk..sblm beranak ni kena minum nnti pas brsalin, setahun baru leh minum ais plak..

kella said...

aiyaaa..... slurrrppeeeee...
best nya hany weh..

Oasis said...

Mak aiii..petang nanti pun best gak ni. Tunggu panas2 terik sket. Fuhhh..kecundang jiwa.

fazilzura said...

waaa perut ku cramp ni.. entah nape plak .. sengal2 je..

ni tgk ABC yg mengiurkan pun xrs pe .. waaaaa

qasehraihan said...

uiii...nampak mabeles..hehe

ardinihumaira said...

nyum3 cuaca panas cemni best makan benda sejuk2 ;)

mzhany said...

@wida
hohoho...mmg skrg cuaca panass kan...


@cha
waa sronok nye opis cha sejuk..hany asyik kepanasan jer. ahaha pdhal badan sendiri duk kepanasan kan


@azi
a'ah kan, pantang tu nanti...


@kella
menyelerakan kan kella? ihihihi


@oasis
wadi, ahahah itu ler eh tapi wadi kan puasa ais ;)


@zura
ahahaa, kenapakah itu zura???


@qaseh
a'ah kak, mabeles kan sy pun terliur tgk gambar


@dni
a'ah dni, time panas ni hai semua benda sejuk je menyelerakan...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Alamak! Sedapnyaa...

mzhany said...

MM, huhu time kepanasan ni mmg sedap nih...

fiqkbe said...

sedap nyer tgk... meleleh air liur kt keyboard =P

apak cikidong said...

awas nanti sakit tekak...

Siti Hajar Masri said...

sedapnya..;p

Norhafiza said...

waaaaaahhhh..cantinyeeee umah baru...hehe

sedap gak tu pekenan ABC..naik meleleh lak nengoknya..nak oder 1!

azzey said...

Masyaallah...sedpanyaaaaaaaaaaaaaaaaaa......