Ini Wilayah Hijau: Walimatulurus bulan Mei


29 April 2011

Walimatulurus bulan Mei


ha,
Bulan MEI bakal menjelma…hehe cerita pasal MEI lagi eh. ha setakat sekarang ni, hany dah terima 4kad jemputan. waaa rancak gitu, semua nak mendirikan rumahtangga…Alhamdulillah.


270420115470




1) ha, yang ni ex-ofismte MZ.

270420115464 cantik kan…ni jenis kad 1piece jer, cetakan depan belakang.
cantik! dengan kombinasi warna biru awan tu, hijau rumput sweeetlah
majlis 1mei.




2) yang ni pulak, ex-ofismate hany

270420115465 hijau kuning=selangor. kenduri di bangi. belah perempuan. membe hany adalah lelaki. tapi buat di Kedah, dia faham…maka dia jemput datang ke kenduri sebelah perempuan. dekat kan…
majlis 1mei jugak.




3) Seterusnya, membe blogger. Dear yang comey, SUE.

270420115469 ha Suhaida tu la membe blogger nye. dia buat sekali dengan adik dia.
ha nak tahu bakal suami nya suka HIJAU jugak;)
Majlis nya pada 28.mei




4) Seterusnya, ex-ofismate MZ jugak

270420115468 warna krim eh ke warna keemasan…
kilat kilat, kad kawin hany dulu pun ala ala mcm ni, ahahah jimat;)
Majlis pada 11Jun



InsyaALLAH,
seboleh boleh nya akan menghadirkan diri. Ye lah kan perancangan itu ada.;)



**eh eh, tiba tiba teringin nak buat segmen mengimbau masa masa nak nikah dulu;), tengokla kalau rajin**
Komen
8 Komen

8 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

HIHI..KAD SU!!!! YG AMPUN CAM TAK PERCAYA JER..

save the date ok kak

Diyana said...

eh masuk lg satu tau.21 mei,besday diyana...heee.yg ke 19.eh 29 :p

munna said...

Wah..ramai yg sampai seru bulan mei ni...

fazilzura said...

now mcm2 design kad kawin, ado yg x semengah pun banyak now...

suke yg last cm kad kawin zr

Fiza Amran said...

nanti tunggu kad kita ekk :)

mimi jazman_MJ said...

sy suka yg atas sekali.. :) menarik!

wida said...

kad kawen liyana & fazil tu lain dr yg lain kan..
ni 1st time wida tgk

D'aNie said...

salam,
memang pon mesti teringat time2 kawen dulu..biar la tak sehebat mcm skang ni..maklom la dah 8thn lalu..

kad kawen pon dah canggeh mangeh..sweet la yg kale awan2 n rumput2 tu