Ini Wilayah Hijau: Lunch: Kantin JKR


14 April 2011

Lunch: Kantin JKR



Macam low class je kan tulis KANTIN. tapi sebab status KANTIN, maka harga pun ala ala KANTIN la kan. so kenapa nak lepaskan peluang, ye dak. tapi, KANTIN JKR ni, hany yang bagi nama. ahahaa ntah la statusnya KANTIN ke cafe kan.



Dulu, masa kat UTM skudai,
hany selalu ke KANTIN Pejabat Harta Bina, sebab makanan dia murah. sebab status dia KANTIN. dan makanan pun sedap.


130420115372 Ni RM6, lauk sotong+ikan bakar



130420115374 


ha,
minuman di sini sangat murah. MILO AIS, gelas standard tu macam kedai makan lain hanyalah RM1 ok! MILO AIS hanyalah RM1. mana nak dapat kalau area ofis hany. ini serius!



Sekarang ni,
lunch selalu nya mesti lebih RM6 kan. so kalau nak berjimat, kitorang area ofis akan menuju ke kedai ENGLISH STYLE lah, pakej RM5 dia sangat JIMAT+BERBALOI.


Sila rujuk entri ni & entri ni.



**Selalunya korang kalau lunch berapa habis???**
Komen
4 Komen

4 comments:

wida said...

ada sotong lagi..sedapnya.awal lunch yer

mzhany said...

wida,
huhu ni semlm punya. kita lunch kul1. tp kalau balik ganu skrg ni lagi best, musim candat sutong kan

munna said...

kalu milo ais RM 1 ..mmg murah giler lah hany...

mzhany said...

a'ah kan kakmunna, mmg murah terkejut gak hany melo ais RM1 sahaja. uiishhh susah nak jumpa tuh.