Ini Wilayah Hijau: Kepala Ultraman


05 April 2011

Kepala Ultraman


Ahad yang damai,
sedang MZ ingin melabuhkan bontot untuk tido siang…


“B, jom kite g tasik kat sebelah kepala Ultraman tu nak?”


“Kepala Ultraman? oooo, ummm ok gok…”


ahhaha,
dasar dengki tak mboh bagi suami tido. sebabnya tak mengantok dan tak boleh join tido sama sama…;)


030420115261 Kepala Ultraman ;)



Parking harus la takder, sebab kul6 baru keluar dari rumah, tu pon bontot berat je sebab duk layan game. hahahaha, maka Tom Grey lepak tepi jalan je ar….janji selamat;)


030420115265 yang kiri dua lelaki duk amek gambar, yang kanan dua prepmpuan duk amek gambar, jap lagi tuh berkenal kenalan la tuh ;)



030420115266 kenapa feeling macam bukan dekat Malaysia je bila tengok gambar nih



030420115267 Nampak tak pasangan pengantin tengah ber foto shoot. sampai senget benget si perempuan haaa….



030420115273 Itu empangan



030420115275 tenang…



030420115277 Budak ni comey owhhhh….



Dek kerna dah lewat sampai, maka stay sekejap je la, pastuh hari pun dah beransur gelap..maka balik la yer. sila sedar diri.


030420115289 jambatan yang selalu ada orang lepak



Weekend ni kemana pulak yer…hummm ada cadangan tempat menarik???


**sayang nak letak watermark dekat gambar tuh…hohoho, takper la sape je pun nak amekkan, sila jangan perasan orang nak copy yer hany**
Komen
5 Komen

5 comments:

So Shy Lady said...

aaa, mcm kt obesi lah, kannn...
:D

wida said...

cantik..

qasehraihan said...

uiii...dasat view putrajaya ni ek??hehe

hany amik sdri ke gmbo??
dgn DSLR??canttekk..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/tips-bagaimana-lelaki-boleh-gembirakan.html

Norhafiza said...

mmg cantik sangat..best kan ..tenang dan damai je No tengok..

mzhany said...

@shylady
kan kan mcm kt obersea kan;)


@wida
putrajaya mmg cantik


@qaseh
a'ah kak, hany amek sendiri. tp sayang nak letak watermark tuh, dan guna kamera HP je kak...


@no
ummm no MZ xsuke tempat yang crowded...tu pasal slalu kitorg g tempat cenggini;)