Ini Wilayah Hijau: Maharaja Lawak: Muzikal


16 April 2011

Maharaja Lawak: Muzikal

Hari ni, Maharaja Lawak masuk minggu ke3, dengan tema Muzikal. huishhh memang kami akan menonton. dan memang kami subscribe MUSTIKA, jadi tak perlu risau la nak tengok Maharaja Lawak ni di Astro Warna nih.


Malam ni,
sangat menghiburkan hati jugak. ranking hany bagi, ni bagi pandangan mata dan hati yang terhibur yer. NABIL, SEPAH, JOZAN & MAN. ahahaha sebab hany kan sokong mereka ber4 nih.


tapi,
serius IDEA NABIL memang MANTOP!!! kalau di perhatikan memang dari Rajalawak lagi, NABIL memang mantop! tak sia sia ditabalkan jadi Rajalawak kan. SEPAH pulak, idea memang ada dan gandingan mereka memang masyuk, serashi bershama. tang Shuib nyanyi tak leh blah weh, kalah Siti Sarah;) JOZAN pulak, pilihan lagu memang kena, walaupun lagu tidak diubahsuai, tapi gaya mereka sahaj sudah cukup membuatkan hany gelak sungguh sungguh ok! MAN pulak, hohoho dengan kechek Kelate nye, fuhh memang idea dia kena.


ha,
tang AMIR plak. ahahah KELAUTTTT weh KELAUTTT, bak kata APEK. drama Muzikal, tapi AMIR nyanyi langsung tak kena, tak masuk langsung. korang bayangkan, mula mula AMIR lambat pastu dia laju, yang musician ni beriya nak tolong kan, kejar nak bagi ngam…last last SHAH SLAM surrender siap hulur gitar,s uruh AMIR main sendiri. kelakar owh. yang si juri pulak, APEK dan nak menyorok bawah meja dengan gelak nyer, si MAMAT KHALID siap angkat tangan cakap dah dah dah…ahahaa yang si AHMAD IDHAM pulak, sampai berair mata dia gelak ok. hohhoho….


Tapi,
AMIR tetap BERTAHAN. yang keluar adalah WAI, R2 & NO ENTRY.


Tapi,
pandangan hany la, sepatutnya untuk komen tu rotate la, ni dah masuk minggu ke3, JOZAN tetap dapat MAMAT KHALID komen, NABIL pulak tetap APEK komen. memang la turutan persembahan bertukar, tapi cuba la tukar yang komen, baru la besh kan. nanti ada yang cakap bias lak kan…


**Serius, menghiburkan Maharaja Lawak nih, tak sia sia rush dari KLCC balek untuk tengok Maharaja Lawak nih**
Komen
8 Komen

8 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

pelik la kak siapa yg undi amir tu yer

kan tenkiu balas email su

ch@ said...

ha tu kita pelik tu, mcm sengaja dorang buat turutan komen rupa itu. tapi nabil mmg bestla.

mzhany said...

@mizzsue
sue, itulah kekuatan org kelate, dorg ni mmg smangat kekitaan tuh. akak rasa undi amir semuanya dari ore kelate jer ;)


@cha
ha tu la, geram jer, siap dr awal lagi duk kira nih, nabil ngn jozan tu sape yg komen, alih2 org sama gak...cait

azzey said...

x puas hati gak bl R2 keluar...sepatutnya bkn dia..:(

Lelord said...

uhuhuu kat you tube je la jawabnya

Norhafiza said...

waaaaaa..tak dapat tengok...mintak2 abang ada rasa nak langgan leh la No tumpang sekaki haha..maklumla Abang yg bayokan..No nak minta rasa kelu lak lidah ni huhu..sabooooo

l.a.d.y.b.o.s.s said...

wahhhh..kak hani ni mmg peminat setia la..tp umah sewa xde astro waaaaaaa:(

mzhany said...

@azzey
hohho itu ler septtnye amir tu keluar hahaha


@lela
xpe layan je utube...huhu


@no
hurmm no try la bukak utube tgk..ada tuh


@ladyboss
a'ah minat, sbb menghiburkan hati. apa kata bukak utube.bleh layan gak...xpon meh dtg umah akak meh...